Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Hulp kunnen verlenen

Een keuken van een restaurant staat vol met gevaarlijke dingen. Zo kan een persoon zich verbranden stoten of snijden. Men moet zich daar wel goed op voorbereiden, zo kunnen er verschillende veiligheidsartikelen worden gekocht door de eigenaar zodat de gewonde personen gemakkelijk en direct geholpen kunnen worden. Als dit goed gebeurt kan de werknemer verder met werken en heeft de baas hier weinig hinder van. Zo heeft de keuken geen man te weinig en krijgen de gasten op tijd hun eten. Een goed team zorgt er dus tevens voor dat het werk tijdelijk wordt overgenomen, klanten zullen hier over het algemeen niet heel veel van mee krijgen. 

Wel is het belangrijk dat het personeel weet wat zij moeten doen tijdens een verwonding. Het beste wat zij kunnen doen is zo snel mogelijk verplegen, maar zeker ook belangrijk is hoe. Door gezamenlijk een bhv cursus te doen, weet iedereen wat er gedaan dient te worden tijdens een ongeval. Ook leren zij hier hoe het pand ontruimd moet worden in tijden van noodsituaties.  Een snijwond verzorgen is namelijk anders dan een brandwond, daarom is het wel belangrijk dat het personeel de relevante informatie krijgt en ook onthoudt.

Om de kennis te onthouden is er een bhv trainingsset te koop, deze set zorgt ervoor dat het personeel kan blijven oefenen en zo up to date blijft op het gebied van verplegen. In de training set zitten dezelfde materialen die tijdens de cursus worden gebruikt. Dit zorgt er dat men optimaal kan oefenen met de benodigdheden. Een webshop waar dit allemaal aangeschaft kan worden is schoens-safety.nl. Zij hebben tal van verschillende artikels die helpen nare situaties te verhelpen, zo hebben zij ook verbanddozen. Deze hebben zij in de normale versie en in een versie voor kinderen. In een kinderverbanddoos zitten dezelfde materialen als een normale verbanddoos, allen volgens de richtlijnen van het oranje kruis.

https://www.schoens-safety.nl