Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Je geheugen opfrissen met wat extra rijlessen in Maastricht

Je hebt al een aantal jaar je rijbewijs, maar je moet als gevolg van medische redenen opnieuw een rijexamen doen. Of misschien voel je je wel onzeker achter het stuur door de verandering van de wegen rondom Maastricht. Misschien heb je zelfs al een aantal jaar niet meer achter het stuur gezeten. Helemaal niks om je voor te schamen. Wanneer je dit herkent, kun je ervoor kiezen om opnieuw lessen te gaan volgen om weer fijn in de auto te zitten. Deze lessen worden opfrislessen Maastricht genoemd. De opfrislessen zijn extra gemaakt om te zorgen dat je goed kan omgaan met de huidige verkeersdrukte, dat je zekerdere kunt rijden en dat je veiliger kunt rijden. Klinkt goed toch? En dat ook nog eens in het mooie Maastricht.

Maastricht

Maastricht is een mooie stad, maar ook een vrij drukke stad. Vooral wanneer je in de spits in Maastricht rijdt zal het druk zijn. De files zijn tegenwoordig meer een gewoonte dan een uitzondering. Je kunt je daarom onzeker voelen in de auto of je merkt dat je niet meer goed weet hoe je moet reageren in een file. Precies hiervoor zijn de opfrislessen Maastricht gemaakt. Je gaat tijdens de spits of een ander druk moment de auto in om opnieuw te oefenen. De opfrislessen zijn erop gericht om je te voorzien van praktische tips en informatie, maar ook om je rijstijl te verbeteren.

Pakketten

Natuurlijk kun je tijdens de opfrislessen Maastricht kiezen uit een aantal pakketten. Zo kun je kiezen voor een speciale aanbieding. Hier zitten 20 lessen in, een examen en een gratis intake. Daarnaast kun je nog kiezen voor een snel pakket of een slim pakket. Het enige verschil tussen de twee is dat de ene 24 lessen heeft en de andere 34. Verder hebben ze beiden een tussentijdse toets, een examen en een gratis intake. Het voelt bijna alsof je weer voor het eerst in de auto stapt, toch?

https://cordewenerscholing.nl/opfriscursus/