Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Je stage marketing communicatie vinden

Binnenkort ga je op stage in het vakgebied marketing communicatie. Erg interessant natuurlijk, maar hou er rekening mee dat je wel veel concurrentie zult hebben. Marketing communicatie wordt door veel mensen gestudeerd, waardoor er ook altijd veel mensen op zoek zijn naar een stage hierin. Gelukkig hoeft dat niet per se wat uit te maken, want er zijn veel mogelijkheden binnen dit vakgebied. Er zijn namelijk veel kanten die je op kunt met een stage marketing communicatie, waardoor je uiteindelijk wel een stage kunt vinden. Lukt het je uiteindelijk niet om op tijd een stage te vinden of wil je meteen leuke vacatures vinden? Dan kun je hulp inschakelen. Benieuwd hoe? Lees dan even verder.

 

Op zoek

Je begint aan je zoektocht naar een passende stage marketing communicatie. Als allereerste is het wel handig om te weten wat je ongeveer zoekt. Zoals net al gezegd kun je veel kanten op met je stage marketing communicatie. Zoek dus uit of je meer de marketing, communicatie, sales of online marketing kant op wilt. Een stage op het gebied van international marketing is ook nog mogelijk binnen de marketing communicatie. Welke tak er precies bij je past weet je zelf het beste. Ga vervolgens zoeken op Google en op vacature websites. Vaak kom je dan al van alles tegen. Kom je toch niet helemaal tegen wat je wilt of word je vaak afgewezen? Dan bestaat er nog zoiets als Fiks.

 

Fiks

Fiks is een platform wat je helpt bij het vinden van je stage. Fiks is opgericht om jou te helpen dus je zult ook zien dat alles hierop gericht is. Als je op het platform bent kun je filteren op de richting waarin je wil stagelopen. Vervolgens kun je ook nog de regio filteren. Vervolgens komen er verschillende stages tevoorschijn. Lukt het hier nog niet mee? Dan kun je ook een WhatsApp alert instellen. Zo heb je altijd persoonlijke hulp en ga je die stage vinden.

https://fiks.nl/stage/marketing-communicatie