Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

De hele dag kinderpret bij Plopsa Indoor

Heb je kleine kinderen thuis en zoek je voor een leuk dagje uit? Vaak is het zo dat kleine kinderen niet zo veel in een pretpark te zoeken hebben. Dit komt doordat er weinig attracties zijn waar ze in mogen. Maar Studio 100 heeft hiervoor een oplossing bedacht. In Plopsa Indoor kunnen kinderen die net iets te oud zijn voor monkey town zich de hele dag vermaken. Ook komen ze in aanraking met herkenbare karakters. Wil je meer weten over Plopsa en hoe het zich heeft ontwikkeld? Lees dan verder. 

Plopsa Indoor over de grens

Plopsa is bekend van het Belgische bedrijf Studio 100. Zo hebben ze in België een attractiepark Plopsaland. In Plopsaland kun je alle studio 100 karakters zien, zoals Mega Mindy, Kabouter Plop, Maya de Bij en nog veel meer. Ook zijn er in Plopsaland veel attracties waar je in kunt. Bovendien zijn deze ook in het thema van de Studio 100 karakters zoals de K3 Roller Skater, Mega Mindy Jetski. Hier is voor jong en oud van alles te doen. Bovendien kun je je hier een hele dag vermaken. Echter is het voor Nederlanders best ver rijden voor een dagje weg. Hiervoor heeft Studio 100 een oplossing bedacht. 

Coevorden is the place to be

Doordat het voor mensen uit het noorden Plopsaland ver weg is, heeft Studio 100 een oplossing bedacht: Plopsa Coevorden. Plopsa Coevorden is een overdekt attractiepark in het Noorden van Nederland. De attracties bij Plopsa Indoor zijn net zoals bij Plopsaland in het thema van Studio 100 karakters. Plopsa Indoor heeft maar liefst 18 binnenattracties en 6 buitenattracties. Voor jong en oud. Om deze reden kun je ook met je kleine kinderen avonturen beleven bij Plopsa Indoor. Daarnaast is er voor ouders bij Plopsa Coevorden ook een horecagelegenheid. Er is een Mega Mindy bar, Plop restaurant en Wickie. Hierdoor kun je als ouder lekker een drankje drinken terwijl je kinderen in verschillende attracties gaat. Zo kun je, zonder er continu bij te zijn, je kinderen toch in de gaten houden. 

Leeftijdsgrens

Wanneer je in de attracties van Plopsa Indoor wilt, is het belangrijk dat je ouder bent dan 3,5 jaar. Hierdoor maak je het pretpark pas interessant voor je kinderen. Wanneer ze jonger zijn dan 3,5 jaar kunnen ze maar in weinig attracties en zal je dus veel nee te ze moeten zeggen. Dat wil je je kind natuurlijk niet aan doen. 

Ligging

Plopsa Indoor Coevorden ligt in Dalen in het noorden van Nederland. Niet alleen in Nederland maar ook in België is er een Plopsa Coevorden. Deze Plopsa Indoor ligt in het plaatsje Hasselt. Wanneer je in het zuiden van Nederland woont is het wellicht verstandig om te kijken welke van twee het dichtst bij huis is. Het kan namelijk zo zijn dat je binnen een half uurtje al in Hasselt bent. Je hoeft enkel en alleen de grens over. Bovendien is Plopsa Indoor Hasselt, maar ook Plopsa Indoor Coevorden goed bereikbaar met de trein.