Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Kerstcadeaus voor mannen: originele en economische ideeën

Ben je voor je partner, een vriend of een familielid op zoek naar originele kerstcadeaus die voor mannen geschikt zijn? Dan zijn er tegenwoordig veel interessante mogelijkheden in de cadeauwereld om diegene mee te verrassen. In dit blog hebben we een overzicht gemaakt van de leukste kerstcadeaus die je aan een man kunt geven. Cadeaus die stuk voor stuk betaalbaar en dus in economisch opzicht een slimme keuze zijn. Profiteer ervan en verras jouw goede vriend, partner, mannelijke collega of familielid aanstaande kerst met een origineel én betaalbaar geschenk!

 

1. Een lekkere parfum van een kwaliteitsmerk

Wat is er lekkerder dan een man die heerlijk fris en aanlokkelijk ruikt? De vraag stellen is hem beantwoorden. Verras daarom je man een met een heerlijke parfum, zoals een flesje David Bekham parfum, Amando Amigo parfum, Paco Rabanne, Dior of Chanel. Wedden dat je man je dankbaar is als je hem een voortreffelijk geurtje geeft? En, als je zijn partner bent, is er natuurlijk nog een voordeel van dit leuke kerstgeschenk: ook jij profiteert optimaal van de lekkere geur die straks in huis hangt! 

 

2. Stenen ijsblokjes voor whiskyliefhebbers

Een zeer origineel en verrassend cadeau dat je met kerst aan een man kunt geven die een fan van goede whisky is, zijn stenen ijsblokjes. Ja, je leest het goed: ijsblokjes van steen, dus zonder water. Deze revolutionaire ijsblokjes bestaan al een tijd, maar er zijn nog niet heel veel mensen die ze kennen. Het grote voordeel van stenen ijsblokjes? Er komt geen smeltwater meer vrij in het glas, waardoor de whisky puurder blijft en een betere smaak heeft.

 

3. Een bierpakket met heerlijke speciaalbieren

Houd degene die je een kerstgeschenk wilt geven van speciaalbier? Dan ga je zeker indruk maken als je ervoor kiest om de betreffende man een verrassend bierpakket te geven. Er zijn in ons land duizenden overheerlijke speciaalbieren verkrijgbaar dus er is keuze genoeg. Ook qua bierpakketten is de keuze haast oneindig. Neem maar eens een kijkje online bij internetaanbieders van bierpakketten en speciaalbieren, en verbaas je over de haast eindeloze opties!

 

4. Draadloze en antibacteriële telefoonoplader

Een presentje waarmee je een man altijd blij kunt maken, is een draadloze telefoonoplader die antibacterieel werkt. Zeker in deze tijd van wereldwijde infecties en virussen is het tegengaan van bacteriën geen overbodige luxe. In laders die antibacterieel werken is een systeem ingebouwd dat werkt met Uv-licht. Dit licht dood nagenoeg alle bacteriën in en op het toestel.

 

5. Een mooie, nieuwe blouse 

Ben je goed op de hoogte van de modesmaak van de man die je wilt verrassen met een gaaf kerstgeschenk? Dan is een modieuze blouse een leuke cadeau-idee. Kleren maken de man, maar kunnen hem ook breken. Kies je echter voor een strak en eigentijds bloesje, dan weet je zeker dat de ontvanger het gaat maken!

 

6. Een giftset met verzorgingsproducten

Een leuk idee voor een verrassingscadeau voor een man is een giftset met verzorgingsproducten. Kies hierbij voor een goed merk als Rituals, Nivea of Dove. Wedden dat dit cadeau zeer gewaardeerd wordt?