Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Oppervlakteruwheid

Oppervlakteruwheid behandelen is een van de specialisatie´s van van Geenen. Oppervlakte ruwheid wordt bij van Geenen op meerdere manieren zorgvuldig behandeld. Hoe moet u dat nou van uw van Geenen product bestrijden? En op welke manieren doen we dat? Bij van Geenen maken we gebruik van: Polijsten, stralen, trommelen, korrelslijpen, borstelen, beitsen, en andere mogelijkheden. Op onze website kunt u lezen hoe wij een einde maken aan uw oppervlakteruwheid.

Vertrouwd
Van Geenen is al jarenlang een vertrouwd bedrijf in de zakelijke metaalmarkt, en staat er om bekend om de oppervlakteruwheid met meerdere maatregelen te behandelen. Zo kunt u op de website lezen dat wij aan zowel handmatig- als machinaal-slijpen doen. Wij bieden diverse metaal specials, cleanroom reinigen en verkappen, en dus het bestrijden van de oppervlakteruwheid.

Het bestrijden van de oppervlakteruwheid.
Het bestrijden doen we als volgt:
¨Meestal polijsten of stralen we de gekochte producten. Dit heeft voor het grote deel een goede uitkomst, en daarom gebruiken wij deze methodes het meest. Werkt dit niet? Dan hebben wij zoals ookal eerder aangegeven nog legio mogelijkheden om de oppervlakteruwheid te bestrijden. Zo kunnen we als het polijsten of stralen niet heeft gewerkt, andere opties bekijken¨. Die andere opties zijn:¨trommelen, korrelslijpen en beitsen¨. Deze opties zijn getest en ook erg actief verklaard om de oppervlakteruwheid te bestrijden. Deze methodes behandelen we uiteraard allemaal met zorg, en worden ook alleen door onze top vakmensen uitgevoerd. Bij van Geenen hebben we een beleid die erg bekend staat in het bedrijfsleven. Namelijk: ¨De klant is koning¨. En die uitspraak wordt binnen het bedrijf ook erg serieus genomen. We behandelen elke aangenomen dienst serieus, en hebben begrip en aandacht voor de klant. Zo kunt u in het kopje hieronder regelen hoe u contact op kunt leggen met een van onze collega´s. Ook een simpele vraag kan worden beantwoord, en wilt u nou snel iets weten? Dan kan u spoedig in contact komen door ons even een belletje te doen.

Meer weten?
Wilt u er nou meer over weten, of bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden. Neem dan contact op met een van onze collega´s. Dat kunt u doen om naar onze site: www.Vangeenen.nl en vervolgens op contact te klikken. Bent u al op de site? Ga dan naar contact belt u gerust indien mogelijk. En anders kunt u een mail sturen naar: info@Vangeenen.nl. Of u kunt op ¨informatie aanvragen¨ klikken zodat we u verder kunnen helpen.

https://vangeenen.nl/oppervlakteruwheid/