Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Woezel en pip wenskaartjes

Woezel en pip: de leukste vriendjes van kinderen

De leukste vriendjes in Nederland zijn natuurlijk Woezel en Pip! De leukste, maar ook de liefste. Waarom? Omdat Woezel en Pip vinden dat kinderen dat óók zijn. Ze zeggen wat ze voelen, niet wat ze denken en daarom koesteren we kinderen zo erg. Woezel en Pip gaan telkens weer op avontuur. Deze avonturen kunnen we met onze kinderen beleven in mooie leesboeken, video’s op internet, spelletjes online en natuurlijk in de Woezel en Pip films! Maar wist je dat Woezel en Pip ook vriendjes kunnen worden vanaf de eerste dag? Met de originele Woezel en Pip geboortekaartjes kunnen ze vanaf de geboorte al vriendjes worden van een zoon, dochter of broertje of zusje. Hoe leuk is dat! Word ook vriendjes van Woezel en Pip en bestel de liefste kaartjes online bij Kaartcollectie.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=wQvRtGYaubc&t=1s

Drieluik geboortekaartjes maken het net iets meer bijzonder

Geluk en geboorte is er voor iedereen. Van alle leeftijden en elke geboorte is bijzonder. Daarom mag dit ook gevierd worden met een bijzonder kaartje. Eén van de manieren waarop je je geboortekaart net wat bijzonderder maakt is met een drieluik kaartje. Deze vouwbare kaartjes vormen een harmonica vorm en zijn inklapbaar. Doordat ze 6 zijdes hebben, is er extra ruimte voor meer informatie, foto’s en afbeeldingen. De trends op dit gebied zijn die van kaartjes met een dieren printje erop, zoals een giraf, een ooievaar, een uil, een hond of poes of meerdere leuke dieren tegelijk.

Begin het avontuur bij Kaartcollectie.nl

Elk geboorte is een avontuur die de ouders mogen ervaren en genieten. Het echte avontuur begint natuurlijk als het kind is geboren. Bij Kaartcollectie willen we betekenisvol aanwezig zijn bij alle bijzondere gebeurtenissen in het leven. Want wat het avontuur ook is. Van baby tot peuter. Van peuter tot kleuter en van kleuter tot klein maar groots mensje. Bij Kaartcollectie.nl is er plek voor iedereen, want alleen samen maken wij van bijzondere momenten een blijvende herinnering. Zo bieden we een geweldige aanbod trouwkaartjes en verjaardagskaarten op onze website. Speciaal voor bijzondere gelegenheden, zoals een jubileum. Maar ook kun je bij ons terecht voor de populaire Save the Date wenskaarten en de hippe babyshower of babyborrel kaartjes. Leuke wenskaarten die leuke momenten nét wat meer speciaal maken dankzij een unieke wenskaart van Kaartcollectie.nl

Maak je boodschap bijzonder, bestel bij de leukste wenskaarten shop van Nederland

Maak momenten bijzonder en bestel je wenskaarten bij de leukste en meest persoonlijke wenskaarten webshop van Nederland. kaartcollectie.nl beschikt over een eigen drukkerij, daarom kunnen wij spoedaanvragen beter behandelen. Ook geven wij graag persoonlijk advies en denken wij mee met de klant. Tot slot kun je bij ons terecht voor de nieuwe collectie wenskaarten van Belarto en Buromac. Dus ben je de standaard wenskaarten een beetje zat? Laat je inspireren op onze webshop met prachtige kaartjes en neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

 

 

https://www.kaartcollectie.nl