Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Rijlessen volgen in jouw gemeente in Groningen

Rijlessen volgen in jouw gemeente in Groningen

Er is een rijschool in de provincie Groningen die in vrijwel elke Groningse gemeente rijlessen verzorgt. Deze rijschool heet 123 Volgas en hun rijinstructeur is Klaas Veldman. Wil jij graag rijlessen volgen in je woonplaats Appingedam of woon je in Stadskanaal, Delfzijl, Haren of Loppersum? In al deze gemeentes kan Klaas je ophalen met zijn lesauto en je leren autorijden.

Aantrekkelijk rijlespakket voor rijlessen in Groningen

Bij 123 Volgas kun je een voordelig rijlespakket voor rijlessen in Groningen afnemen. Met een pakket ben je vaak goedkoper uit dan dat je kiest voor losse lessen. Dat komt omdat de kosten van de theorieopleiding en het praktijkexamen bij het rijlespakket is inbegrepen. Wil jij ook profiteren van een voordelig rijlespakket? Kies dan uit een van de scherp geprijsde rijlespakketten van 123 Volgas.

Op eigen tempo leren rijden

Een rijlespakket in Groningen van 123 Volgas wordt altijd aangepast naar de wensen van de leerling. Hoeveel rijlessen je nodig hebt, hangt af hoe je het autorijden oppikt. Minder lessen nemen is niet per se beter of slechter. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je rijbewijs haalt en goed voorbereid de weg op kan zonder een gevaar te vormen voor je rijomgeving.

Rijles in 2 blokken

123 Volgas rijinstructeur Klaas Veldman zorgt ervoor dat de tijd binnen je rijlespakket en rijlessen optimaal wordt benut. Een rijles duurt twee keer 60 minuten, de 2 blokken worden afgewisseld met een pauze van 15 minuten. De gehele rijles wordt besteed aan het oefenen, verbeteren en bijschaven van je rijvaardigheden. Klaas is een geduldig man met veel ervaring, de ontspannen sfeer die hij creëert maakt dat je je direct op je gemak voelt in de lesauto.

Gratis proefles aanvragen

Als je in de provincie Groningen woont en wilt starten met je rijlessen, kun je terecht bij 123 Volgas. Deze rijschool in Groningen biedt een gratis proefles aan. Maak hier gebruik van, zodat je snel en goedkoop je rijbewijs kunt halen!