Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Rimpels zijn verleden tijd

Het is alles behalve een geheim dat we, althans de meesten van ons, met de jaren meer rimpels krijgen. Voor sommigen komen de eerste plooien al rond hun dertigste levensjaar tevoorschijn en bij anderen komen ze pas op een latere leeftijd, maar het staat wel vast dát ze op een gegeven moment hun intrede doen.

Voor veel mensen, voornamelijk vrouwen, is dit één van de redenen waarom ze opzien tegen het ouder worden: de jonge, strakke huid verliest immers langzaamaan zijn veerbaarheid en gladde kenmerken. Sommige van ons die vinden het niet zo’n probleem, of hebben gewoon weinig zin om de strijd met moeder natuur aan te gaan, maar veel vrouwen zijn niet van plan zich zo snel gewonnen te geven.

Er zijn tegenwoordig gelukkig een groot aantal middelen en ingrepen waarbij de rimpels vakkundig en efficiënt verwijdert kunnen worden. Zo zijn operationele ingrepen waarbij de huid weer strak getrokken wordt. Ook is rimpels verwijderen zonder operatie een mogelijkheid: er zijn een groot aantal crèmes, zalfjes en voedingsgoeroes die beweren dat ze een ouder wordende huid vakkundig kunnen aanpakken, maar er zijn ook behandelingen die geen operatie vereisen die garanderen dat de rimpels tot het verleden zullen behoren.

Zo biedt www.faceland.nl een groot aantal behandelingen aan op het gebied van rimpelbehandelingen. Hiermee kan op een eenvoudige manier wat gedaan worden aan de ouder wordende huid zonder dat er een mes, scalpel of operatietafel voor nodig is! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rimpelbehandeling met hyaluronzuur. Tijdens deze behandeling wordt dit middel onder de huid gespoten waardoor de rimpels langzaam vereffenen en je er zichtbaar een heel stuk jonger uit komt te zien! Want ouder worden doen we allemaal, maar dat hoeft niet te betekenen dat we maar bij de pakken neer hoeven te zitten. Oud zijn én er goed uitzien gaan namelijk prima samen!

http://faceland.nl/