Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Schoenentrends voor de zomer

Wat zijn de trends op het gebied van schoenen voor de komende zomer? Het zijn er een heleboel. Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends, maar er zijn ook een aantal trends die mee zijn gekomen van het jaar 2017.

 

Leuke printjes

In plaats van rustige, effen schoenen is het nu juist een trend om voor lekker drukke prints op je schoenen te gaan. Dus uitbundig, helemaal over de top en super extra veel zijn. Felle en vrolijke kleurtjes komen ook weer terug, zoals dat meestal gebeurt in de lente. In de herfst en in de winter ging iedereen vooral veilig zwart, maar zodra de zon gaat schijnen durft men weer wat meer te experimenteren. Voor de printjes kun je denken aan bloemen, dieren en grafische lijnen.

 

Glimmend

De metallic trend kwam al een beetje kijken in het vorige najaar en de vorige winter, maar nu wordt deze trend nog iets meer doorgezet. Je ziet het op alle soort schoenen, van laarsjes tot sneakers en van slippers tot instappers.

 

Muiltjes

Muiltjes zijn hele hippe schoenen deze zomer, de combinatie van een slipper en een sandaal. Soms zie je ze met een hakjes, soms zijn ze gewoon plat. De meeste winkels verkopen muiltjes van suède, maar ook de metallic trends zie je terug in de muiltjes.

 

Loafers

Deze schoenen zijn al een jaar of twee in de mode en ze gaan zeker nog niet weg. Het is namelijk ook de perfecte schoen voor de overgang van winter naar lente en dit soort schoen past bij alle outfits. Van lange broeken tot culottes, maar ook onder leuke jurkjes en mooie rokjes. 

 

Je wilt je schoenen natuurlijk in goede conditie te houden en daarom bestaat er speciale verf voor schoenen die geschikt is voor alle verschillende soorten materialen. Zo bestaat er nu verf voor zacht leer en kunt u zelfs suede schoenen verven.

https://www.leerverfshop.nl/