Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Tailor You – Geluk op de werkvloer

Het is natuurlijk een van de belangrijkste elementen uit iemands leven; geluk! Maar de hamvraag die eeuwig blijft hangen is ‘Wat is geluk, en hoe bereik je dit?’. Dit is een lastige vraag en voor iedereen aan zichzelf om uit te vogelen. Wat je wel direct kunt beïnvloeden is het geluk op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat gelukkige werknemers 39% meer resultaat boeken dan ongelukkige werknemers. Dit is voor beide de werknemer- als de werkgever een positief iets. Wanneer iemand met plezier naar zijn werk gaat vermindert het stress, absenteïsme en blijft deze persoon langer bij de organisatie. Ook heeft het direct invloed op hoe gelukkig de persoon in zijn vrije tijd is, wat misschien wel het belangrijkste is. Om geluk op de werkvloer te vergroten met een directe aanpak kan je ook de training Burn-out coaching bij Tailor You volgen wanneer dit niet het geval is.

Hapinnes@work

De training wordt ook wel Hapiness@work genoemd. Er worden bij deze cursus een aantal dingen aangeboden. Na het voltooien van de training kunt u meer plezier uit werk halen dat direct het werkplezier vergroot. Er wordt aan het begin van de training een persoonlijk stappenplan opgezet dat handvatten biedt om persoonlijke effectiviteit en werkgeluk te vergroten. Dit stappenplan werkt tijdens de training, maar biedt ook handvatten na de training aangezien er een proces wordt gestart dat nog tijden na de training door zal ebben.

Wat is de doelgroep van de Happiness@work training

De doelgroep zijn mensen die het gevoel hebben dingen te missen in hun werk. Die het gevoel hebben niet het optimale van zichzelf te benutten. Die het gevoel hebben dat hun talent niet genoeg tot uiting komt. Voor mensen die hun persoonlijk leiderschap op een dynamisch en interactieve wijze willen verbeteren. Voor meer informatie over deze training, of andere trainingen kunt u kijken op Tailor You.