Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Hoofdklasse Hockey Dames gaat in zee met Livera

Livera, het lingeriemerk voor alle vrouwen van alle maten is de trotste nieuwe hoofdsponsor van de Hoofdklasse Hockey Dames. Daardoor wordt deze hockeycompetitie voor vrouwen nu omgetoverd tot de Livera Hoofdklasse Hockey Dames!

Livera wil vooral meer aanspraak op de jonge doelgroep van de hockeyvrouwen. Daarom gaan ze ook een grote contentserie maken om in te spelen op het gevoel van de dames. Dit doen ze met de Clubhouse Stories. Hiermee gaat het team van Eyecons langs bij alle grote hockeyspeelsters die Nederland rijk is.

Zo zijn ze al langs geweest bij:

  • Ginella Zerbo en Famke Richardson van SCHC;
  • Lieke van Wijk en Pam van Asperen van Laren;
  • Willemijn Bos en Laura van Weeren van Groningen;
  • Eva de Goede en Maria Verschoor van AHBC;
  • Kiki Gunneman en Anouk Lambers van Pinoké 

Leuk is het dat Eva de Goede de beste speelster is van heel de wereld. Zo is ze door de FIH (Federation International Hockey) uitgekozen tot Wereldspeelster van het jaar 2018. Zo won ze het voorgaande jaar ook met Oranje de Champions Trophy. De beste coach is geen Nederlander, dat is een Amerikaan, namelijk Alyson Annan.

Zo krijgt heel hockeyend Nederland te weten wie Livera is en gaan ze het verbinden met hockey. Zo krijgt de Hoofdklasse Dames weer een impuls qua bereik en impressies. Dit is weer goed om de sport bekender te maken. Dit zowel om de hockeyfans zelf meer binding te laten krijgen met hun club als dat het goed is voor de professionaliteit van de sport zelf. De items die gemaakt worden zijn persoonlijk en moeten vooral het clubhuis gevoel weergeven.

Nederland is natuurlijk een vooruitstrevend land als het gaat om Hockey, maar helaas zijn ze de Oranje mannen dit WK Hockey niet als eerste geëindigd! Dat was België. Heel jammer voor de Hockey Hoofdklasse Heren. Nederland heeft het gehaald tot de WK-finale en is daarna toch de mindere geweest.

Op Eyecons is alles te vinden over de Hoofdklasse Hockey Dames, alle samenvattingen als interviews van alle wedstrijden in de competitie.

 

 

https://eyecons.com/kanalen/hoofdklasse-hockey-dames