Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Talent&Pro is de kweekvijver van talent

Door werkervaring op te doen bij de grootste cliënten in de financiële dienstverlening, leer je twee keer zo snel als in een vaste baan. Ons Talent&Pro Traineeship geeft je onze unieke training, begeleiding en coaching, specifiek afgestemd op jouw individuele sterktes, om je te helpen de kansen voor persoonlijke groei en carrière mentorship te benutten.

Talent&Pro is gespecialiseerd in detacheringen in de financiële dienstverlening. Onze traineeships zijn een professionele manier om jonge professionals van 2 tot 12 maanden in uw bedrijf of op uw project in te zetten. Onze trainees leren twee keer zo snel als in een vaste baan en zullen veel werkervaring opdoen bij de grootste klanten in de financiële dienstverlening.

Ons Talent&Pro traineeship is meer dan alleen een baan. Via dit traineeship staat jouw ontwikkeling op lange termijn bij ons voorop. Wij bieden je de kans om je kennis en ervaring op het gebied van financiële dienstverlening te integreren bij een van de grootste klanten in de sector. We hebben een veilig platform voor je gecreëerd om op te leren. Je mag bij ons ook thuiswerken. Hoe? Dat lees je hier in het artikel over de dag van de thuiswerker.

Ons Talent & Pro ontwikkelingsplan bestaat uit 3 fasen. Als eerstejaars trainee maak je deel uit van ons veelzijdige traineeship. Je People Manager is je coach en zal je ondersteunen om je skillset op alle fronten te ontwikkelen, zodat de overgang van trainee naar professional zo soepel mogelijk verloopt. Na twee jaar kun je doorstromen naar de functie van professional. Ook in deze periode word je gedurende de hele ontwikkelingscyclus begeleid door een van onze People Managers, zodat je altijd op de hoogte bent van ons HR-beleid.

Welkom bij de traineeships van Talent&Pro! Na deze eerste periode ga je door naar het ontwikkeltraject dat je ofwel binnen ons bedrijf (Pro) of bij een gelieerd bedrijf. Momenteel is het traineeship CDD analist (customer due diligence) het meest gekozen door jouw leeftijdsgenoten.

https://www.talent-pro.com/blog/pers-publicaties/wat-is-compliance-en-cdd/