Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Tenee Kelder

Schoenen van topmerken

Zoekt u een kwaliteitsvolle schoenenwinkel waar u zowel dames- als herenschoenen van alle topmerken vindt? Dan moet u bij Ten Eekelder zijn. Deze bekende winkel beschikt namelijk over een zeer uitgebreide collectie aan schoenen. Geklede laarsjes voor een formeel evenement of liever wat sneakers voor uw vrije tijd? Bij Ten Eekelder vindt u het allemaal. Bovendien zijn alle bekende (inter)nationale merken goed vertegenwoordigd. Ten Eekelder is een schoenenwinkel waar iedereen wel een geschikt paar schoenen vindt!

Spaanse elegantie

Schoenenwinkel Ten Eekelder kiest voor kwaliteit en dat blijkt ook uit het enorm assortiment aan topmerken! Zo vindt u er bijvoorbeeld Spaanse pareltjes in de vorm van Magnanni schoenen en Pertini schoenen. Beide schoenen worden handgemaakt en zijn voor allerlei gelegenheden geschikt. Zowel de Magnanni schoenen als de Pertini schoenen zijn bovendien elegant en geheel volgens de laatste modetrends ontworpen. Spaanse schoenmakers zijn gepassioneerd door hun schoenen en dat is ook aan de kwaliteit te merken.

Unieke Italiaanse stijlen

Naast de Spaanse elegantie wordt ook het unieke Italiaanse karakter goed vertegenwoordigd. Zo zijn er de kleurrijke Harris schoenen. Deze excentrieke herenschoenen zijn speciaal ontworpen voor mannen die een eigen smaak hebben en dit aan de wereld durven laten zien. Iets klassieker dan de Harris schoenen, maar zeker even modieus, zijn de DL Sport schoenen. DL Sport schoenen zijn comfortabele sneakers die sport en mode perfect combineren!

Maak uw outfit af

Het assortiment aan schoenen bij Ten Eekelder. U vindt er dan ook telkens prachtige en modieuze schoenen die perfect bij uw persoonlijkheid passen. Uw outfit wordt trouwens pas compleet als u ook een mooi accessoire uitkiest dat bij uw nieuwe schoenen past. Dankzij schoenenwinkel Ten Eekelder komt u steeds stijlvol voor de dag!

https://www.teneekelder.nl/