Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wat ga je doen voor het volgende bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje is de ideale mogelijkheid om teambuilding te creëren tussen alle collega’s. Er zijn heel veel verschillende dingen die je kunt doen om zo een hele leuke dag en/of avond te hebben. Op deze pagina kijken we naar een paar opties zodat jij genoeg inspiratie kunt op doen om een eigen bedrijfsfeest te organiseren!

 

Organiseer een bedrijfsfeest

 

Voor een Bedrijfsuitje Eindhoven, of ergens in de buurt daarvan wil organiseren kun je voor een groot feest gaan. De beachclub in de link heeft tal van dingen die je kunt doen voor een hele dag vermaak. Door de omgeving aan het water en de voordelen die daar bijhoren, is er genoeg wat je kunt bedenken. Zo kun je flyboarden en zijn er uitdagende Adventure activiteiten die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. 

 

Op een dag vol bezigheden is het natuurlijk ook lekker om even rustig bij te komen met een borrel of een barbecue. Met zo’n bedrijfsuitje weet je zeker dat de werknemers erg blij zullen zijn. Bij zo’n externe locatie kun je als organisator voor erg veel verschillende activiteiten kiezen, en dat kan in samenspraak met de eventmanager van bijvoorbeeld een beachclub. Vaak is het mogelijk om zowel serieuze dagdelen te hebben – denk bijvoorbeeld aan een vergadering of lezing – als meer ontspannen gedeeltes. Een goede mix van deze twee zal zorgen voor een leuke dag die de werknemers nog lang bij zal blijven.

 

Online pubquiz als alternatief

 

Als je toch voor een alternatief wil gaan – of je hiertoe gedwongen wordt door eventuele coronaregels – kun je ook een online event organiseren. Wat dacht je van een leuke pubquiz als bedrijfsuitje? Het in elkaar zetten van zo’n quiz hoeft niet zoveel tijd te kosten, maar je kunt het ook helemaal uitzetten naar een gespecialiseerd bedrijf. Het is echter misschien leuker om zelf de vragen te verzinnen. De winnaar van de pubquiz kan dan de volgende vragen bedenken! Om toch nog iets te organiseren, kun je als manager ervoor zorgen dat alle deelnemers een hapje en een drankje thuisgestuurd krijgen. 

 

Bedrijfsuitje bij de baas thuis?

 

Als je als baas of manager genoeg ruimte hebt in je huis of tuin, kun je de werknemers natuurlijk ook gewoon daar uitnodigen! Het voelt wat persoonlijker, maar het is misschien niet zo goed mogelijk als het gaat om een hele grote groep. Zo’n bedrijfsuitje zou je kunnen beginnen met een speurtocht in de stad of in de buurt. Hier zijn ook tal van opties voor beschikbaar, allerlei bedrijven bieden leuke dingen aan. Alleen hopen dat het weer niet al te erg tegen zit. Nadat de speurtocht is volbracht kun je een etentje of borrel geven. Het kan natuurlijk dat dit wat veel werk is, maar een cateraar is ook altijd een optie.