Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Woning op korte termijn laten ontruimen

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Of is een naaste overleden en moet de woning ontruimt worden? Een huis opruimen na overlijden kan zowel fysiek als mentaal zwaar vallen. Allerommelopgeruimd.nl kan deze zorg uit handen nemen. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met huis ontruimingen van diverse soorten woningen. Zoals; verzorgingsappartementen, aanleunwoningen, flats, etagewoningen en eengezinswoningen. Naast particulieren werken zij ook voor het bedrijfsleven en kunnen ook bedrijfspanden ontruimen.

Werkwijze

Wanneer u Allerommelopgeruimd.nl inschakelt, kunt u er vanuit gaan dat er met respect met spullen wordt omgegaan. U bepaalt eerst wat u nog wilt bewaren. Vervolgens worden de spullen die u niet meer wil bewaren netjes ingepakt in dozen en afgevoerd met blanco vrachtauto’s. De inboedel zal dus nooit in een open afvalcontainer op straat belanden. Spullen die nog herbruikbaar zijn zoals boeken, meubels, keukengerei en kleding kunnen kosteloos naar een kringloopwinkel worden gebracht. Allerommelopgeruimd.nl heeft de beschikking over moderne afvoermachines en geschikte vervoersmiddelen om een woning ontruiming soepel te laten verlopen. Allerommelopgeruimd.nl koopt geen inboedel op, maar zorgt ervoor dat een woning verhuur- of verkoopbaar opgeleverd wordt. Na de bezichtiging van de woning ontvangt u een vrijblijvende offerte met daarin de definitieve prijs en zijn er nooit kosten achteraf. Door de ruime ervaring kunnen ze een goede inschatting maken hoeveel tijd er nodig is voor ontruiming van een woning en zullen dit meenemen bij het opstellen van de offerte.

Huurwoning opleveren

Bij huurwoningen is er vaak een bepaalde termijn (soms al binnen 7 dagen) waarin deze in oorspronkelijke staat opgeleverd moet worden. Doordat Allerommelopgeruimd.nl de beschikking heeft over een flexibele planning kunnen ze een woning ontruiming al op korte termijn uitvoeren. Zodat u geen extra maand huur hoeft te betalen. De huurwoning wordt bezemschoon opgeleverd. Wat wil zeggen dat gordijnrails en vloerbedekking wordt verwijderd en gaatjes opgevuld worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/