Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wat is beter: beursstand huren of beursstand kopen?

Bedrijven die regelmatig naar een vakbeurs of publieksbeurs gaan zullen zich afvragen hoe ze op de kosten kunnen besparen. Want het deelnemen aan een vakbeurs is een leuke maar kostbare aangelegenheid, die noodzakelijk is om de continuïteit van het bedrijf te garanderen. Eén van de manieren om geld te besparen is een beslissing te nemen over een beursstand huren of een beursstand kopen. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Je moet goed nadenken of ze goed aansluiten bij jouw ideeën als deelnemer aan een vakbeurs.

Advies van Isyfair

Standbouw is een specialisme van Isyfair. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, verhuurt en verkoopt beursstands. Op de website zijn honderden voorbeelden te zien van beursstands die door het bedrijf in de afgelopen jaren zijn gemaakt. Het maakt niet uit of je een beursstand huren wilt of een beursstand kopen gaat; het ontwerp kun je het beste bij Isyfair laten maken. De beursstand is compleet met constructie, graphics, meubilair, vloerbedekking en verlichting. Bij een beursstand huren is het opbouwen, afbouwen en het vervoer naar de evenementenlocatie inbegrepen. Bij een beursstand kopen kunnen deze werkzaamheden als losse service worden geleverd.

De beste keuze

Een beursstand kopen is de beste optie wanneer je als bedrijf minimaal 3 tot 4 keer van plan bent om met dezelfde stand op een beurs te staan. Financieel is dit aantrekkelijk, want dan hoeft er niet telkens geld uit te worden gegeven aan de huur van een stand. Wie een stand koopt moet ruimte hebben om hem op te slaan en zelf de op- en afbouw op een beurs doen. In alle andere gevallen is een beursstand huren de beste optie. Bedrijven worden dan volledig ontzorgd. De op- en afbouw van een gekochte beursstand zijn bij Isyfair als losse service af te nemen.