Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag

Een gepersonaliseerd cadeau is de oplossing als je geen flauw idee hebt wat je iemand cadeau kan geven voor z’n verjaardag. Een verjaardag is een bijzonder moment om aan iemand te laten zien wat hij/zij voor je betekent. Gelukkig kunnen wij je helpen met een verrassing op maat met een gepersonaliseerd cadeau. Het is altijd een leuke tip om voor een verjaardag een geschenk te geven met een persoonlijk tintje. Je geeft zo echt iets speciaals cadeau waar veel aandacht en liefde aan besteed is. Wij hebben de leukste tips in huis om een verjaardag extra speciaal te maken!

Originele cadeaus om te geven voor een verjaardag

Natuurlijk wil je graag originele cadeaus voor een verjaardag geven. Het enige nadeel is dat de jarige helemaal geen hobby’s of interesses heeft. Als iemand alleen maar Netflix kijkt en af en toe gaat stappen is het lastig om iets origineels te vinden. Je kan niet elk jaar met hetzelfde cadeau aan komen zetten. Gelukkig is een gepersonaliseerd cadeau een originele oplossing. Hierbij ontwerp je een glas volledig op maat voor de jarige. Voor theedrinkers kan je een theeglas ontwerpen en voor whiskey liefhebbers een whiskeyglas. Je kan zo alle kanten op met gepersonaliseerde cadeaus.

Gepersonaliseerd cadeau met je eigen tekst

Het is mogelijk om een gepersonaliseerd cadeau volledig met je eigen tekst te voorzien. Bijvoorbeeld met een tekst die voor jullie beide veel betekent. Of gewoon de naam en geboortedatum van de jarig. Dit staat bijvoorbeeld prachtig op een karaf. Op een karaf heb je eventueel ook de ruimte om een extra lange tekst te zetten. De karaf kan vervolgens als een soort eyecatcher in huis neergezet worden. Je hebt zo echt iets persoonlijks ontworpen voor de jarige. Dit is altijd leuk als verrassing voor iemand die je dierbaar is.

Graveer een bierglas met een naam en/of tekst

Is de jarige een echte bierdrinker? In ons assortiment hebben we bierpullen die je kan voorzien van een gravure. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een glas van een naam of gravure te voorzien. De jarige heeft zo z’n eigen bierpul om uit te drinken. Dit is natuurlijk ook leuk voor een bruiloft. Je kan bijvoorbeeld de nieuwe achternaam en geboortedatum in het glas laten graveren. Je hebt zo meteen een glas om mee te proosten. Kortom er is genoeg mogelijk en wij helpen je graag aan een gepersonaliseerd cadeau. In ons assortiment hebben we verschillende geschenken die je online kan bestellen en laten bezorgen bij de jarige.

 

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/