Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Wat doet The Lean Six Sigma Company?

The Lean Six Sigma Company is simpel gezegd een bedrijf dat zich bezighoudt met het helpen van andere bedrijven. Dat klinkt heel simpel, maar er zit een heleboel theorie en praktijkervaring achter. Niet voor niets wordt het ene na het andere project naar tevredenheid afgesloten. Graag vertellen we je dan ook wat meer over het bedrijf. Lees gauw door.

Wat is Lean Six Sigma?

Het zit al in de naam van het bedrijf, maar wat is Lean Six Sigma ook alweer? Eigenlijk is het een verzameling theorie en technieken die samen een verbetermethodiek vormen om processen binnen een bedrijf te verbeteren. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om kosten te besparen of juist om bepaalde dingen sneller te doen. Afhankelijk van de situatie kunnen verschillende tools die onder Lean Six Sigma vallen worden ingezet om zo tot het allerbeste resultaat te komen.

Verbeteren

De kern zit hem in het verbeteren. Sommige mensen zeggen weleens: er is altijd ruimte voor verbetering. Dat klopt! Maar het is niet altijd even makkelijk om te vinden waar die ruimte zit en hoe deze benut kan worden. Precies daarin is The Lean Six Sigma Company gespecialiseerd.

Trainingen

Zoals gezegd worden andere bedrijven geholpen. Niet alleen door langs te komen, de verbetering te zoeken en door te voeren en vervolgens weer te vertrekken. Nee, vrijwel altijd gaat de verbetering gepaard met een training. Op die manier wordt kennis overgedragen en kan het bedrijf zelf ook meer verbeteringen door gaan voeren. Dat is toch mooi meegenomen!

Nieuwsgierig geworden naar Lean Six Sigma?

Ben je nu toevallig heel erg nieuwsgierig geworden naar wat Lean Six Sigma dan precies inhoudt en hoe het werkt? Overweeg dan eens om een training te volgen. Je kunt het aanbod vinden op de website of door anderzijds te informeren naar de trainingen. Succes!