Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Cadeau

Welk kerstpakket geeft u uw medewerkers?

De zomervakantie is weer voorbij, dat betekent dat veel mensen weer naar de laatste maand van het jaar uit gaan kijken. Sinterklaas komt naar ons land, de kerstdagen worden gevierd met familie en vrienden en daarna volgt er nog een gezellige oudejaarsavond. Veel bedrijven geven in deze maand iets extra’s aan hun personeel. Zij geven kerstpakketten aan hun personeel, dit doen zij als waardering voor de inzet van hun personeel. 

Traditioneel kerstpakket 

Vroeger bestonden er alleen traditionele kerstpakketten. Deze pakketten bestonden uit verschillende levensmiddelen en vaak zat er ook nog wel geschenk in wat blijvend was. U kunt dan denken aan een mooie schaal of een thermoskan. Meestal waren deze kerstpakketten verpakt in een mooie doos, maar soms was het verpakt in een mand of koffer. Dit waren dan de luxere kerstpakketten. Deze kerstpakketten worden nog steeds uitgedeeld aan personeelsleden. 

Kerstpakket zelf samenstellen 

Naast de traditionele kerstpakketten komen er nu steeds vaker kerstpakketten voor die de medewerkers zelf samen mogen stellen. Vaak krijgen zij dan een inlogcode voor een website. Op deze website staat vermeld voor hoeveel punten zij producten uit mogen kiezen. Dit kunnen levensmiddelen zijn, maar vaak zijn het ook echte gebruiksvoorwerpen. Men kan dan dus echt kiezen wat hij of zij zelf mooi vindt of echt kan gebruiken. Op deze manier is het een echt persoonlijk kerstpakket waar iedereen blij mee is. 

Cadeaubonnen als kerstpakket 

Naast bovengenoemde mogelijkheden, is het ook steeds vaker mogelijk om voor een cadeaubon te kiezen. Dit is dan een optie bij het zelf samen te stellen kerstpakket. Voor deze cadeaubon kan je dan op een later tijdstip uit eten gaan, een mooi boek bestellen of een dagje weg gaan.  Personeelsleden waarderen een kerstpakket heel erg. Dit geeft aan dat hun werkgever nog steeds tevreden is en dat het goed gaat met het bedrijf. In deze mooie decembermaand is het toch geweldig om mensen gelukkig te maken? Fijne feestdagen!

https://www.kranenkerstpakketten.nl/