Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Botgroei stimuleren

Door middel van een botgroeistimulator wil ik graag de aanmaak van de cellen bevorderen. Dat moet ervoor zorgen dat mijn botbreuk sneller hersteld. Ik ben namelijk topsporter. En dan dien ik natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen gaan trainen. Om vervolgens weer in te stromen bij de wedstrijd. En eerst liet ik de botbreuk op een natuurlijke manier herstellen. Maar dat duurde mij te lang. Zodoende gaf ik dat aan in het ziekenhuis. En zij vertelden toen dat ik dan het beste op zoek kon gaan naar een botgroeistimulator.

Botgroeistimulator huren

Op het internet ben ik op zoek gegaan naar een website waar ik zo’n botgroeistimulator kon gaan huren. Zodoende kwam ik uit op Osteotron.nl. Daar las ik dat ik hun apparaat maar 20 minuten per dag hoef te gebruiken. Ideaal natuurlijk! Ik las ook iets over de werking. Door middel van geluidsgolven zorgen zij ervoor dat er sneller cellen worden aangemaakt, die vervolgens weer resulteren in een versnelde manier van herstellen van een botbreuk. Dit zag er allemaal heel erg goed uit. Maar uiteraard blijft zo’n apparaat toch apart. En moet ik het wel kunnen vertrouwen. Daarom heb ik de ervaringen gelezen. En die waren allemaal lovend! Iedereen was heel erg blij met dat deze botgroeistimulator ervoor heeft gezorgd dat hun botbreuk veel eerder is opgelost. En dat ze daardoor sneller konden lopen en/of sporten bijvoorbeeld.

Contact met Osteotron

Vervolgens heb ik contact opgenomen met Osteotron. Hij reageerde direct verheugd met dat ik geïnteresseerd ben in hun botgroeistimulator. Vervolgens hebben we het over de tarieven gehad en heb ik besloot om dit apparaat te gaan huren.

Inmiddels werk ik al een tijdje met deze botgroeistimulator. En hij bevalt mij uitstekend! Volgens het ziekenhuis ben ik nu verder in mijn herstel, dan wanneer ik het niet had gebruikt.