Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Spuitgieterij zoeken

Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar iets of iemand die kon spuitgieten op maat. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over de zoektocht naar een bedrijf dat goed kon spuitgieten. Ik ging aan de slag en begon te Googelen. Er waren best wel veel webpagina’s die gingen over het betreffende onderwerp. Ik keek op verschillende websites, eigenlijk op best wel veel websites. En het bleek iemand die veel ervaring heeft en zichzelf echt goed mag noemen was nog best wel lastig te vinden. De kosten waren natuurlijk ook belangrijk want deze mochten niet te hoog uit vallen. Ook zochten ik naar iemand die ervaring had. Dit deed ik omdat ervaren mensen vaak beter werk leveren tenminste zo heb ik dat in het verleden ervaren.

 

Spuitgieter Gevonden!

 

Na veel websites te hebben gehad zat ik er op 1 waarbij ik eigenlijk wel een goed gevoel had. Het was de site spf.nl. Dit is een bedrijf wat aan spuitgieten doet en met erg goede precisie. De site zag er goed uit en ik had er eigenlijk wel een goed gevoel over. Ik besloot het product bij hun te bestellen. Het bestellen ging allemaal erg soepel en de mensen waar ik mee in contact stond tijdens de bestel periode waren erg vriendelijk.

 

Tevreden over spuitgieten

 

De dag was daar de dag dat alles geleverd zou worden. Ik vond het best wel een beetje spannend want ik was toch verantwoordelijk voor dit hele gebeuren en als het niet goed was kreeg ik het toch wel op mijn bordje. Ik was vooral zenuwachtig of de ontwerpen die ik had ingeleverd en het goed gekeurd wel echt er op zouden lijken. De levering was daar en tot mijn vreugde klopte alles precies. Ik was dus een tevreden man en het was gewoon allemaal goed, van het spuitgieten door SPF tot in hoe alles was ingepakt. Het zag er allemaal zeer verzorgd uit. De man die mij de opdracht had gegeven was ook duidelijk tevreden dus dit was zeer fijn. Als ik dit soort werk nog een keer zou moeten hebben zou ik zeker weer naar spf gaan.