Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Veel opslag geheugen bij je Ziggo e-mailaccount

De mogelijkheden van de Ziggo webmail zijn enorm en uiterst handig. Zo kan je via je persoonlijke startpagina niet enkel e-mails versturen, ontvangen en beheren. Je kunt ook bestanden opslaan en al je accounts van social media bundelen op een pagina. Op de startpagina van je mailaccount heb je ook toegang tot je persoonlijke agenda en adresboek.

 

Zo ga je te werk met Ziggo webmail

Als je internet van Ziggo hebt, kan je meteen aan de slag met Ziggo webmail. Je kunt via deze website inloggen op je persoonlijke mailaccount vanaf je computer, tablet of smartphone. Dat doe je aan de hand van je bestaande e-mailadres en wachtwoord. Je kunt ook al je e-mailaccounts en accounts op social media bundelen. Het apart inloggen op Twitter, Facebook en Gmail behoort zo tot de verleden tijd.

 

15 GB geheugen bij je webmail account

In totaal beschik je met je Ziggo webmail account over 5 GB opslag voor je e-mails. Voor foto’s en bestanden krijg je nog eens 10 GB erbij. Het mooie is dat je tot maar liefst 6 e-mailaccounts kunt aanmaken als je klant bent bij Ziggo. Enkel als je het pakket Vast Bellen hebt, krijg je 1 account.

 

Ziggo klantenservice

Op de website van Ziggo vind je allerlei informatie terug over hoe je moet inloggen en wat de mogelijkheden zijn van je Ziggo webmail. Zit je met een vraag of vind je een bepaalde instelling niet meteen terug? Neem dan een kijkje op de pagina klantenservice op de website van Ziggo. Daar vind je de meest gestelde vragen met duidelijke antwoorden. Niet gevonden wat je zocht? Bel dan naar de klantenservice die dagelijks bereikbaar is tot en met 22.00 uur.

https://www.onlinewebmailinloggen.nl/