Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Slavenarmbanden in het zilver

De populaire slavenarmbanden hebben een minder charmante geschiedenis. Zoals de naam al doet vermoeden werden slaven vroeger geketend. Na verloop van tijd werden de kettingen steeds mooier en werden vaker gedragen als mode accessoire. Van daaruit zijn de slavenarmbanden ontstaan. Nu associëren we deze armbanden met mooie en comfortabele sieraden. Naast goud en leer is de zilveren slavenarmband ook zeer populair. Zilver is een materiaal dat slijtvast is, er prachtig uitziet en goed te combineren is met andere sieraden.

Zilveren slavenarmbanden

Zilver is een prachtig materiaal voor sieraden. De neutrale kleurstelling past bij elke outfit en bij verschillende soorten kleuren. Daarnaast kunnen de slavenarmbanden ook ingelegd worden met steentjes en andere decoraties waarmee een zilveren armband een geheel eigen karakter krijgt. Zilveren slavenarmbanden zijn ook nog eens opvallend goedkoop, zeker in vergelijking met gouden armbanden.

Opvallende slavenarmbanden

Je kunt uit veel meer slavenarmbanden kiezen dan de standaard edelmetalen varianten. Er worden steeds meer combinaties gemaakt met gekleurde (edel)stenen, leer, textiel en parels. Dit soort slavenarmbanden worden vaak alleen gedragen, eenvoudige slavenarmbanden worden vaak met meerdere tegelijk gedragen. Dat ziet er mooi uit, je moet wel tegen het geluid van de rinkelende kettingen opgewassen zijn!

Slavenarmbanden voor mannen

Niet alleen vrouwen houden van armbanden, juist mannen vinden armbanden een fijn sieraad om te dragen. Met slavenarmbanden heb je een lekker losse armband. Mannen kiezen vaak voor metalen schakels en leer, een zilveren slavenarmband straalt luxe uit. Bij slavenarmbanden is de maat geschikt voor de meeste polsen, je kunt ze ook makkelijk omdoen en weer afdoen.

Doe meer met slavenarmbanden

Omdat er zoveel keuze is voor slavenarmbanden kun je een hele collectie aanleggen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Slavenarmbanden draag je vaak met meerdere tegelijkertijd. Je kunt dezelfde soort zilveren slavenarmbanden dragen, of juist compleet verschillende designs door elkaar dragen. Daarmee creëer je een heel eigen en unieke look! Slavenarmbanden zijn heel comfortabel om te dragen omdat ze niet strak zitten. De sluiting varieert, soms sluiten ze met een simpel haakje, soms een echte sluiting en soms zijn ze groot genoeg om zonder sluiting om je pols te doen.

Tip voor meer variatie

Slavenarmbanden zijn ook ideale sieraden om uit te wisselen met je vrienden omdat ze altijd passen. Leg jouw collectie slavenarmbanden eens naast die van je vriendinnen en wissel armbanden met elkaar uit. Zo kun je regelmatig van collectie wisselen zonder extra geld uit te geven. Met slavenarmbanden kun je echt alle kanten uit!