Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Zonder zorgen slagen voor het autotheorie examen

Je auto theorie in 1 dag halen. Zonder stress en zorgen. En ook geen huiswerk. Als jij dit wel ziet zitten, kun je je opgeven voor de 123 Theorie cursus. De training wordt op 16 locaties gegeven. Dit zijn de steden: Alkmaar, Enschede, Goes, Zwolle, Breda, Den Bosch, Maastricht, Rijswijk, Amsterdam, Deventer, Groningen, Barendrecht, Utrecht, Leeuwarden, Eindhoven en Arnhem. Kies de plek het dichtst bij jou in de buurt en klik daar op. Je krijgt alle aankomende cursusdagen gepresenteerd. Heel soms is er dezelfde of volgende week nog een plekje,  maar eerlijk gezegd is meestal snel vol. Heb jij haast met het halen van het theorie bewijs, dan is het dus zaak je direct aan te melden. Ook met degenen die het nu veel te druk hebben en liever pas over een paar maanden de opleiding doen, is rekening gehouden. Je kunt je in ieder geval voor de komende vier maanden inschrijven.

Inschrijven voor de theoriecursus bij 123-theorie

Het intekenen voor de theoriecursus Maastricht, Goes of Leeuwarden gebeurt online op www.123-theorie.nl. Het aanmeldingsformulier spreekt voor zich: je moet bepaalde gegevens invullen die de docenten van 123 Theorie en de examinatoren van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen nodig hebben. Is alles ingevuld en verstuurd, dan krijg je een bevestigingsmail. Na een paar dagen komt er een mail met leuke oefeningen om alvast een beetje warm te draaien. In deze mail staan ook alle details van de cursus: hoe laat je waar verwacht wordt, wat je mee moet nemen et cetera. Je hoeft zelf niks meer te regelen. De examenplek bij het CBR wordt door 123 Theorie gereserveerd. Een tip. Zorg ervoor dat je op de cursusdag goed uitgerust bent. Dit komt je humeur, concentratie, energieniveau en kans van slagen ten goede!

 

Tot slot een paar belangrijke verkeersregels waar zeker naar gevraagd wordt op het examen. De twee basisregels zijn: rechts rijden en links inhalen. Op kruispunten hebben bestuurders die van rechts komen in principe voorrang. Rechtdoor gaande weggebruikers (ook voetgangers)  hebben in principe voorrang op bestuurders die afslaan. Een belangrijke uitzondering op deze laatste regel: trambestuurders. Zij hebben altijd voorrang.

 

https://www.123-theorie.nl/