Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Gebruik je al jaren dezelfde producten voor je haar?

Heb je eindelijk de beste producten voor je haar gevonden, dan is de verleiding groot om deze jaar in jaar uit te blijven gebruiken. Zo lang je haar er perfect mee zit, is dat natuurlijk geen enkel probleem en kun je hier gewoon mee doorgaan. Merk je echter dat de producten niet meer zo goed lijken te werken als voorheen, dan kan het goed zijn om eens over te stappen op iets nieuws.

 

Waarom werken ze opeens niet meer?

 

Je kent het vast wel: je bent dolblij dat je eindelijk de ideale shampoo hebt gevonden. De conditioner die je haar op precies de juiste manier verzorgt. Of de stylingproducten die je iedere ochtend weer precies het kapsel geven waar je op had gehoopt.

 

Maar op een dag lijkt hun effect opeens uitgewerkt. Doen ze niet meer voor je haar wat je zo graag zou willen. Dit kan heel veel oorzaken hebben. Allereerst kan, zonder dat je dit in de gaten hebt gehad, de samenstelling van een product zijn veranderd. Vreselijk frustrerend, zeker als het ervoor zorgt dat de werking voor jou een stuk minder goed is geworden.

 

Ook het weer kan een grote rol spelen. Heb je een perfecte stylingmousse gevonden in de zomer, dan kan het zomaar zo zijn dat hij in de winter veel minder lekker werkt. Beide seizoenen hebben compleet verschillende weersomstandigheden, en dit kan effect hebben op het resultaat. Ook kan je haar in de loop der jaren simpelweg veranderen. Ben je producten gaan gebruiken toen je haar erg droog of beschadigd was, kan het zomaar zo zijn dat je haar inmiddels hersteld is en helemaal geen behoefte meer heeft aan deze zware voeding. Sterker nog, het kan er slap en futloos door worden.

 

Probeer eens iets anders

 

Heb je het idee dat de producten die je gebruikt niet meer bij jouw haar of bij de omstandigheden passen, dan is de zoektocht naar je nieuwe favoriete producten geopend. Je kunt eerst eens binnen het assortiment van je bestaande merk kijken; heb je goede ervaringen met Indola, is er binnen het merk misschien wel en andere lijn die op dit moment beter bij je past.

 

Is dit niet het geval? Kies dan eens voor een ander merk. Een merk als Fudge bijvoorbeeld is nog wat nieuwer op de markt waardoor je het misschien nog nooit hebt geprobeerd. De kans is echter best aanwezig dat je nu net in hun assortiment precies de juiste producten vindt. Kwestie van proberen! Gooi je oude producten overigens niet meteen weg, zeker niet als je het gevoel hebt dat de weersomstandigheden een rol spelen in het al dan niet goed werken ervan. Over een paar maanden kun je ze misschien weer goed gebruiken!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl