Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Electronica en Computers

Windows 10 licentie online en snel kopen

Om een Windows 10 licentie te kopen hoef je echt de deur niet uit. Misschien denk je dan sneller te zijn, dan wanneer je het bestelt. Maar dat heb je dan helemaal mis. Als je naar de website GameKeyDiscounter.nl gaat, kun je binnen een paar eenvoudige stappen snel een goedkoop een Windows 10 licentie aanschaffen.

Voordelige Windows 10 licenties Vaak beginnen mensen te twijfelen wanneer je online goedkope licenties kunt aanschaffen. Want, is het dan wel betrouwbaar? Via GameKeyDiscounter.nl koop je officiële Windows 10 licenties. Maar zij bieden de garantie dat zij de laagste prijs aanbieden. Waardoor je dus via een voordelige weg een nieuwe Windows 10 licentie kunt kopen. Dit wordt onder andere ook veroorzaakt doordat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Als je de licentie bestelt op GameKeyDiscounter.nl vragen zij naar jouw persoonlijke gegevens en je e-mailadres. Nadat jij betaalt hebt wordt er een e-mail, met daarin een licentiecode, naar jouw mailbox gestuurd.

Verschillende Windows 10 licenties Ze hebben een voordelig aanbod aan Windows 10 licenties, maar ook een divers aanbod. De mogelijkheden die zij bieden zijn: Windows 10 Home en Windows 10 Pro. Waarbij zij voor beide licenties het onderscheid maken in een OEM versie en een Retail versie. Alle vier de varianten hebben andere eigenschappen. Wanneer je een Windows 10 licentie wilt kopen, is het dus verstandig om eerst na te denken over wat jouw eisen zijn. Hierover vind je overigens ook informatie op de website GameKeyDiscounter.nl.