Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tips van verhuisbedrijf Rotterdam

 

Alles meteen op de juiste plaats

Onze eerste tip zal ervoor zorgen dat alles meteen naar de juiste plaats gaat in het nieuwe huis. U weet vast al naar welke kamer uw spullen moeten gaan en een beetje slimme voorbereiding kan u later heel wat moeite besparen. Voor deze tip van verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens koopt u zoveel verschillende kleuren tape als er kamers zijn in het nieuwe huis. Wijs aan iedere kamer een kleurtje toe, de logeerkamer krijgt bijvoorbeeld geel. Plak gele tape op alle dozen die naar deze kamer verhuisd moeten worden. Op de dag van de verhuizing plakt u een stukje gele tape op de deur van de studeerkamer. Doe dit zo voor iedere kamer en onze verhuizers weten meteen waar iedere doos naartoe moet. Als wij ’s avonds zijn vertrokken staat alles op de juiste plaats en u hoeft de komende dagen niet met dozen heen en weer te sjouwen. 

Geen geknoei

Ook de flesjes moeten mee, shampoo, douchegel, lotion. U kunt met deze tip makkelijk voorkomen dat de flesjes tijdens de verhuizing opengaan en er een knoeiboel ontstaat. Neem een stukje huishoudfolie en leg dit over de opening van het flesje, u draait de dop erop en klaar, er is geen kans meer op lekken. 

Hoe zat dat ook alweer?

U kunt het zich misschien wel voorstellen, alles is verhuisd en u zou graag even uitblazen voor de televisie. Hoe zat het ook alweer? Waar moet dat stekkertje nu worden aangesloten en is dat ene snoertje nu van de televisie of van de computer? Om dit soort problemen en ergernis te voorkomen kunt u het beste voor het aansluiten en inpakken van de apparatuur een foto maken van de achterkant van ieder apparaat. Met de stekkers er nog in natuurlijk! Na de verhuizing kijkt u gewoon even op de foto en de klus is zo geklaard. Handig hé die tips van verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens?

De eerste dag in het nieuwe huis

Hehe, de verhuizers uit Rotterdam zijn vertrokken. Sommige dozen zijn al uitgepakt maar er staat toch ook veel dat nog is ingepakt. Waar zitten nu toch de handdoeken, de tandenborstels, de douchegel en de ontbijtgranen voor morgenochtend? Onze goede raad? Maak een doos voor de eerste dag met alles wat u nodig heeft en geef de doos een speciale plaats zodat u deze moeiteloos terugvindt. 

Wilt u een zorgeloze verhuizing? Klik hier voor meer infornatie

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-rotterdam/

Gerelateerde artikelen

Een incassobureau in Utrecht voor uw vorderingen!

VvE beheer van groot belang

Op zoek naar een incassobureau