Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Entertainment

Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te bel

Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

 

Huur een fiets in Volendam

 

Rent & Event biedt Fietsverhuur volendam aan voor iedereen. Je hebt een ruim assortiment voertuigen die verhuurd worden vanaf het centrum van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

 

Chopper verhuur Volendam

 

Verreweg de beste beleving in dit vissersdorp is wel een E-Chopper huren. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam. De e-choppers rijden 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

 

Familieuitjes in Volendam

 

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit. Een foto in klederdracht, bezoek aan een stroopwafelwinkeltje of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

 

Personeelsuitjes Volendam

 

Het jaarlijkse Bedrijfsuitje Volendam is altijd een feest! De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. Door de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of boek een expeditie robinson. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief een lunch.

 

Teamuitjes Volendam

 

Het jaarlijkse voetbalteam is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. Door de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, maak een foto in volendamse klederdracht, of boek een expeditie robinson. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief moordspeldiner, bingoavond of een lunch. 

 

Activiteiten

 

Een groepsarrangement ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

activiteiten zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Expeditie Robinson, stadsspellen, Stadsspellen, ontdek ze snel.}

 

Is je interesse gewekt?

 

Vertel jullie plannen en de medewerkers van Rent & Event maken een passend aanbod voor een uniek dagje uit. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het beroemde Volendam!