Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Een dagje naar Rotterdam

Een gezellig dagje naar Rotterdam staat binnenkort op de planning. Wist je dat Rotterdam een van de meest bezochte steden van Nederland is? Bovendien is Rotterdam ook de op een na grootste stad van Nederland. Rotterdam heeft dan ook een hoop leuks te bieden, want het centrum staat onder andere bekend om de moderne architectuur, de Nieuwe Maas en de klassieke bezienswaardigheden. Er is genoeg om een dagje te vullen. Wil je meer uit je tripje halen? Overweeg dan eens om Rotterdam te verkennen op de fiets of door een Rotterdam havenrondvaart te doen. Nieuwe plekjes ontdekken is hierbij gegarandeerd. Ben je benieuwd naar wat te doen in Rotterdam? Lees dan verder.

 

Rondvaart

De Rotterdam havenrondvaart is een aanrader. Je ervaart Rotterdam zoals de stad is. De haven heeft een oppervlakte van 12.600 hectare en is daarmee de grootste haven van heel Europa. De haven is het kloppende hart van Rotterdam, waarbij je op de rondvaart niet alleen wordt meegenomen in de haven van nu, maar ook door de geschiedenis van de haven. Tijdens de rondvaart kom je ook de skyline van Rotterdam tegen en kun je de architectuur goed bekijken.

 

Erasmus brug

Even lekker relaxen tijdens je dagje Rotterdam? Dan mag je de Erasmusbrug zeker niet missen. Je kan hier even lekker bijkomen en de brug ontdekken. Weet jij al waarom de brug ook wel de zwaan wordt genoemd?

 

Kubuswoningen

Ben je nog niet langs het Blaakse Bos gewandeld? Dan is je dagje Rotterdam nog niet compleet. Je hebt hier namelijk de unieke bezienswaardigheid die de kubuswoningen worden genoemd. Deze zijn ontworpen door Piet Blom. Wil je de kubussen eens van binnen zien? Dan kun je in een woning gaan kijken om het zelf te ervaren.

 

Markthal

Ben je een echte foodlover? Dan mag een bezoekje aan de markhal zeker niet ontbreken. Naast dat er lekker eten is, kun je ook het kunstwerk horn of plenty bewonderen. Dit kunstwerk loopt over het plafond van de markthal en is het grootste kunstwerk van Nederland. Liever even lekker ergens zitten en eten? Ook dat kan in de markthal van Rotterdam.

https://www.spido.nl/wat-te-doen-in-rotterdam