Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Walnoten of macadamia als pesto?

 

Welkom bij de online notengroothandel horecanoten waar ons assortiment breed toegankelijk is voor elke ondernemer in Nederland Bent u een ondernemer in België of een ander land en wilt u gebruik maken van de voordelige inkoop via onze online notengroothandel, neem dan gerust contact met ons op . Wij werken landelijk samen met vele kaasboeren, hotel eigenaren, retail bedrijven en caféeigenaren.  Alle ondernemers profiteren van de beste kwaliteit noten pitten en zaden in gootvoordeelverpakkingen. Ontdek onze schitterende noten voor het zomer seizoen maar ook voor de herfst en het najaar en de het winter seizoen. U bestelt gemakkelijk, snel en voordelig via onze online noten groothandel.

Waanzinnige walnoten voor het najaar

De walnoten in ons assortiment zijn afkomstig uit Amerika. De walnoten zijn zeer geschikt voor gebruik n de herfst en de wintermaanden. De walnoten hebben een warme en rijke notige smaak die zeer gewenst is tijdens de gure herfst en wintermaanden. Zo kun je als chef een walnoten pesto bereiden die volledig in lijn is met het najaar. Daarbij zijn onze walnoten heerlijk als snack voor bij de borrel. De knapperige noten vullen en bieden een heerlijke maak naast een alcoholische versnapering. Ook kunt u de walnoten gebruiken door het ontbijt of diverse lunch gerechten. In alle kookboeken komen de heerlijke walnoten terug. Dus bestel snel uw eigen voordeelverpakking gemakkelijk via onze webshop.

Schitterende macadamianoten

Een van de noten die we graag nader willen bekijken zijn de heerlijke macadamianotenMet de macadamianoten kun je eindeloos variëren. Het start ermee dat u de macadamianoten op ieder moment van de dag kunt nuttigen. De macadamianoten zijn onwijs lekker door de yoghurt of kwark of andere ontbijtgerechten. Daarbij worden de macadamianoten vaak verwerkt in lunchgerechten zoals aspergesalade of een broodje avocado met macadamianoten. Ook in vele diner gerechten én desserts zijn de macadamianoten veelvuldig aanwezig. 

https://www.horecanoten.nl/