Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Geschenken

De voordelen van online winkelen voor een kerstpakket

Het ideale kerstpakket vinden is niet altijd even gemakkelijk. Je wilt je personeel iets geven waaruit blijkt dat jij hun inzet erg waardeert en dat dat niet onopgemerkt is gebleven. Je wilt ook dat ze zich trots voelen om voor je te werken en dat ze wat hebben aan wat er in het pakket zit. Dit alles moet gedaan worden met een budget dat daar eigenlijk veel te klein voor is. Gelukkig zijn er online winkels waar je een kerstpakket kunt bestellen dat aan al je eisen voldoet. Lees hier over de voordelen van online winkelen voor kerstpakketten.

Het hele jaar om je kerstpakket te kiezen

Fysieke winkels die kerstpakketten verkopen zijn vaak maar een maand open per jaar. Tijdens deze maand moet je het assortiment doornemen, een beslissing maken, je bestelling plaatsen en deze op tijd ontvangen. Kies je voor een webwinkel om je kerstpakket bij te bestellen, dan kun je dat het hele jaar doen. Ook al zijn niet alle producten het hele jaar beschikbaar, het assortiment is wel het hele jaar te bekijken. De winkel gaat nooit dicht, dus je hebt echt de tijd om deze meerdere malen te bezoeken, goed na te denken over je keuze en uiteindelijk je kerstpakketten te bestellen. En dat mag je zelfs in het midden van de zomer en om 5 uur ’s ochtends doen, als dat jou het beste uitkomt.

 

Geen drukte

De kerst is logischerwijs een ontzettend drukke periode voor winkels die kerstpakketten verkopen. Het is erg seizoensgebonden en alles wat een andere winkel in één jaar zou verkopen, moeten zij in een maand kwijt. Als je naar een fysieke winkel gaat moet je eerst al binnen de openingstijden gaan, moet je proberen een parkeerplaats te vinden, moet je in de rij met andere klanten langs alle kerstpakketten lopen en moet je daarna in de rij naar de balie om ze te bestellen. Bij een online winkel zie je geen andere klanten en bestel je je kerstpakket zonder last te hebben van deze abnormale drukte. 

 

Lage prijzen

Webwinkels hanteren vaak lagere prijzen dan fysieke winkels. Misschien is je eerste reactie dan om te denken dat de kwaliteit van het kerstpakket dan minder is, maar dat is niet zo. De webwinkel kan de prijzen omlaag doen omdat ze ook minder onderhoudskosten hebben. Er is geen huur, er is minder personeel nodig en er zijn nauwelijks vaste lasten. Producten worden in een magazijn opgeslagen en niet in een etalage tentoongesteld. Daar profiteer jij van, zonder dat je moet inleveren op kwaliteit.

 

Alternatieve opties

Een laatst voordeel van het online aanschaffen van je kerstpakket is dat webwinkels ook andere opties aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld zelf een kerstpakket samenstellen of je kunt een bon met punten nemen. Je medewerkers kiezen dan zelf een product uit met een bepaalde waarde. Kom je er even niet uit, dan is de webwinkel er met andere opties die mogelijk beter voor je zijn.