Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Geschenken

Unieke geboortekaarten bij Kaartcollectie

Echt unieke geboortekaarten bij Kaartcollectie.nl

Op zoek naar daadwerkelijk unieke geboortekaartjes voor jongens en meisjes? Dan moet je zeker eens kijken op Kaartcollectie.nl, want hier vind je de nieuwste collectie kaartjes van Belarto en Buromac. Twee zeer bekende fabrikanten die niets anders doen dan mee liften op de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes. Iedere maand brengen ze nieuwe kaartjes uit die altijd weer super gave en hippe trends omvatten van nu. Tevens brengen ze ook eigen collecties uit, gemaakt vanuit de passie voor liefhebbers van bepaalde soorten thema’s. Een aantal van deze thema’s op een rij.

Geboortekaarten in Oud Hollands stijl

Gewoon lekker trotst een kaartjes sturen in echt oud-Hollandse stijl met natuurlijk de alom bekende delftsblauwe kleuren, dat is toch geweldig? Als je ook zo’n liefhebber bent van dit soort kaartjes dan heeft Kaartcollectie een prachtige collectie geboortekaartjes in Oud Hollands stijl. Los van de kleuren, komen ook de authentieke thema’s terug van vroeger zoals Jip en Janneke, verjaardagslingers, kaartjes met preegdruk en het alom bekende ruitjesmotief.

Retro geboortekaartjes: terug in de tijd

Heel even terug gaan in de tijd met een blok op een geboortekaartje? Dat kan zeker! De retro geboortekaartjes halen herinneringen terug aan vroeger, waaronder de getekende illustraties uit de jaren ’50 en jaren ’60, het speelgoed waar kinderen vroeger mee speelden ( blokkendoos, houten speelgoed, etc.) of iconische auto’s van toen zoals de Volkswagen T1. De kaartjes zijn direct online te bestellen en worden standaard geleverd met mooie bijpassende enveloppen.

Geboortekaartjes met steigerhout motief

Een van de meest populaire trends momenteel zijn geboortekaartjes met steigerhout motief. Steigerhout heeft de laatste jaren een toename meegemaakt in populariteit als materiaal voor interieur en meubelstukken. De uitstraling van steigerhout is waar veel mensen van houden. Waarom dan niet deze uitstraling terugbrengen in een geboortekaartjes? Dat dachten Buromac en Belarto dus ook, en vandaar dat de nieuwste collecties nu ook online staan op Kaartcollectie.nl. Steigerhout kaartjes zijn enorm populair en tegenwoordig zijn er ontzettend veel varianten in combinatie met strikjes, dier motieven, retro look, met foto en kaartjes met uitsnede.

Hippe geboortekaartjes van Belarto en Burmoac

Belarto en Buromac volgens de nieuwste trends en proberen continu hippe en trendy geboortekaartjes te ontwerpen die aansluiten aan de wensen van kersverse mamma’s en pappa’s in heel Nederland. Bestellen kan altijd online, per mail of telefonisch en onze klanten krijgen altijd iemand te spreken die verstand van zaken heeft. Wij adviseren en denken graag mee in het kiezen van de juiste kaart. Het is altijd mogelijk om een GRATIS digitale proefdruk op te vragen van de gewenste kaart, zodat je een goede indruk krijgt van de uiteindelijke kaart mét je eigen tekst.

https://www.kaartcollectie.nl