Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Eindelijk genezen van lichamelijke klachten ?

Bioresonantie

Doormiddel van Rolls Royce apparatuur kan tegenwoordig jouw lichaam getest worden door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken iemand ziek is geworden. Neem bijvoorbeeld bacterien, schimmels, stofwisseling, voeding etc. Dit heet bioresonantie. Misschien dat u er al eens wat van had gehoord of niet, maar het schijnt een hele goede therapie te zijn, ook aan de recencies te zien. Vele mensen zeggen te zijn genezen van kwaaltjes die al jaren bezig zijn.

Wat gebeurd er ?

U ziet op uw lichaam rare plekjes, of u heeft maag- en darmklachten en gaat naar de huisarts. De huisarts geeft u een zalfje of pilletje mee en klaa.r Dit is meestal niet genoeg, want ons lichaam heeft een paar essentiele middelen njodig om goed te kunnen functioneren. Neem bijvoorbeeld vitamines en mineralen.

U besluit een bioresonantie te nemen. Eerst wordt u getest. Doormiddel van een specifieke, pijnloze test kan er worden uitgezocht welke allergie of orgaan er zwak is. Op deze manier kunnen ze dan de juiste therapie toepassen. Hierna wordt een persoonlijk behandelsplan opgestelt.

Hierna worden er elektroden op uw lichaam geplaatst en kunt u in een rustig en ontspannen houding gaan zitten. Na de eerste behandeling volgen er meestal vier opgevolgende behandelingen. Na deze behandelingen bent u (zo goed als) genezen van uw kwaaltjes, mochten wij de recencies en de website geloven. Dus heeft u nog kwaaltjes o.i.d aan uw lichaam ? Dan mocht de Bioresonantie wel iets voor u zijn.