Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Merk sokken

Sokken

Er zijn verschillende bekende (kleding) merken die sokken aanbieden, en dan gaat dit niet altijd om de standaard één kleurige sokken die we aan hebben. Zo bieden onder andere Jimmy Lion, Björn Borg, Happy Socks, Von Jungfeld en Tommy Hilfiger aanbieders van sokken merken.

Merken

Happy socks; dit is een merk die is opgericht door twee vrienden die het leuk vonden om geluk te verspreiden door alledaagse producten zoals sokken om te toveren in kleurrijke en creatieve creaties. Hierbij kun je denken aan sokken die verschillende kleuren hebben met verschillende symbolen als allerlei kubussen die afgebeeld zijn in 3 kleuren of een sok met een neutrale achtergrond waarbij op de voorgrond allerlei verschillende kleuren cirkels staan.

Jimmy Lion; is ook een sokkenmerk dat is opgericht door twee vrienden, maar deze is opgericht om een alternatief te bieden voor de dure design sokken. Bij deze ontwerpen kun je denken aan sokken als sokken met regendruppels, flamingo’s, kreeften en apen.

Björn Borg; wie kent hem niet de oprichter hiervan is de oud toptenniser Björn Borg, hij heeft onder andere sokken in zijn assortiment als sokken met driehoeken, verticale strepen, palmbomen en hartjes.

Von Jungfeld; het staat voor stijl, kwaliteit en moed. De sokken zijn gericht op de herenkleding en zijn prima te dragen bij een mooi pak. Wat vooral kenmerkend is aan de sok is dat ze twee verschillende kleuren heeft bij de bovenkant van de sok en de rest van de sokken het zelfde zijn, bestaand uit onder andere één kleur of met een opdruk erbij op met cirkels, vierkanten en kruisen.

Tommy Hilfiger; dit is ook een ontzettend bekend merk. Ook hier is de naam van het merk te danken aan de oprichter ervan. In dit assortiment zijn veel sokken die gewoon effen zijn, maar ook zijn er sokken met ruitvormingen en streepjes

 

http://www.shirtsenzo.nl/