Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Volg lessen mindfulness in Apeldoorn

 

Meer in balans zijn met jezelf en wat je wilt? Volg dan een cursus mindfulness in Apeldoorn. Mindfulness is een training, maar tegelijkertijd ook een manier van leven. In het kort betekent mindfulness ‘leven met volle aandacht’. Dat is in leven wat we nu leven vaak niet makkelijk. Hoeveel zaken doen we wel niet op de automatische piloot? Hoeveel doen we wel niet zonder er echt over na te denken? Een training mindfulness in Apeldoorn is erop gericht om mensen weer meer te laten genieten van het leven door zich te richten op het ‘hier en nu’ en daarbij gedachten over vroeger, straks of morgen te laten varen.

Waarom zou je een training mindfulness in Apeldoorn volgen?

Een aantal belangrijke voordelen van mindfulness in Apeldoorn zijn dat het je stresslevel verlaagd. Ook kun je betere prestaties verkrijgen doordat je meer focus hebt op hetgeen je mee bezig bent. Je kunt meer genieten van het leven, de mooie dingen in het leven herkennen omdat je er bewuster mee bezig bent. Je gaat minder piekeren omdat je leert loslaten en je slaapt beter om dat je meer rust ervaart.

Trainingen mindfulness in Apeldoorn

Door een mindfulness training in Apeldoorn te volgen zal je al snel de voordelen van mindfulness ervaren. In 5 bijeenkomsten wordt er aandacht besteedt aan het leggen van focus op het hier en nu, wat uiteindelijk zal leiden tot meer kunnen genieten van het leven en het leveren van betere prestaties. De training is zowel geschikt voor prive als ook voor zakelijk. Zo kan ook een training worden gegeven voor organisaties, o.a. managementteams of een directieteam. Dit kan ook buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. De training is mindfulness in Apeldoorn is voor iedereen die denkt dat hij of zij behoefte heeft om meer aandacht te besteden aan het leven met volle aandacht in het hier en nu. Kijk op de website voor de actuele startdatums.