Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Waarvoor colloidaal zilver gebruiken?

Hoe maak je colloïdaal zilver?

Je kunt colloïdaal zilver (ook wel zilverwater genoemd) voor zowat alles gebruiken! Het is een geweldig natuurlijk middel tegen verkoudheid, griep, infecties, en zelfs tegen acne. Je kunt het ook gebruiken als een natuurlijk ontsmettingsmiddel rondom het huis.

Om colloïdaal zilver te maken heb je een zilvergenerator nodigen wat zilveren munten of staven. Leg het zilver in de generator en voeg gedestilleerd water toe. Zet de generator aan en laat hem ongeveer 12 uur draaien. Als het proces voltooid is, heb je een partij colloïdaal zilver die klaar is voor gebruik!

Hoe zilverwater gebruiken?

Er zijn vele manieren om colloïdaal zilver te gebruiken. Je kunt het drinken, ermee gorgelen, of zelfs op je huid spuiten. Het is aan jou hoe je het wilt gebruiken, maar bedenk wel dat een beetje al heel lang werkt! Wanneer je voor de eerste keer colloïdaal zilver gebruikt, is het belangrijk om met een kleine dosis te beginnen. Dit helpt jouw lichaam te wennen aan het zilver en voorkomt eventuele bijwerkingen. Zodra je weet hoe jouw lichaam reageert op zilver, kun je de dosering verhogen indien nodig.

Bij welke klachten zilverwater gebruiken?

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om jouw gezondheid te stimuleren overweeg dan het gebruik van colloïdaal zilver. Het is een veilige en effectieve manier om een verscheidenheid aan kwalen te behandelen, en het is gemakkelijk thuis te maken!

Zilverwater kan gebruikt worden voor een hele reeks verschillende symptomen. Enkele veel voorkomende toepassingen zijn het behandelen van infecties, het stimuleren van het immuunsysteem, en het verminderen van ontstekingen. Zilverwater kan ook plaatselijk gebruikt worden om wonden en brandwonden te helpen genezen. Bovendien kan zilverwater geïnhaleerd worden om aandoeningen van de luchtwegen zoals bronchitis en longontsteking te helpen behandelen. Tenslotte kan zilverwater inwendig worden ingenomen om spijsverteringsaandoeningen zoals diarree en braken te helpen behandelen.