Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

www.manukahoningdokter.nl

www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing kan zowel oraal worden ingenomen als plaatselijk op de huid worden aangebracht. Verschillende UMF-niveaus zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Manuka honing kan de immuniteit verhogen, de mondgezondheid bevorderen, littekens van wonden voorkomen, acne bestrijden en meer. Er zijn verschillende toepassingen voor jouw heerlijke favoriet.

www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing bevat sporen van vitamine B, ijzer, magnesium, koper en zink. Standaard Honing heeft, net als de andere beschreven voordelen, deze eigenschappen, maar Manuka honing heeft grotere hoeveelheden van die mineralen. Zink Vitamine B en ijzer zijn voedingsstoffen waarvan je zich zeer bewust moet zijn dat je er genoeg van binnenkrijgt, vooral als je een plantaardig dieet volgt, en Manuka honing kan hierbij helpen.

Manuka honing hydrateert je huid. De elasticiteit van onze huid is wat hem soepel houdt, en wanneer rimpels ontstaan, is dit te wijten aan een afname van collageen- en elastine-eiwitten. Manuka honing bevat veel vitamine C, wat helpt om de vorming van collageen te behouden en te stimuleren, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Het geeft je een gezonde glans. Huidverzorging stopt niet bij het gezicht! Manuka honing bevat bevochtigingsmiddelen, dit zijn chemicaliën die het vasthouden van vocht in de huid verbeteren. 

www.manukahoningdokter.nl

Bovendien kan haarverzorging, een naaste verwant van huidverzorging, baat hebben bij Manuka honing. Omdat de bevochtigende eigenschap vocht vasthoudt, is het ideaal om hydratatie in te sluiten en je haar te hydrateren. Het kan ook helpen bij de behandeling van een droge huid en zelfs acne. Wil jij de krachtige Manuka Honing proberen? Neem een kijkje op onze website www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing is een favoriete huid fopspeen omdat het zowel ontspannend als voedend is. Dit komt omdat de ontstekingsremmende en antibacteriële effecten zowel de binnenkant als de buitenkant van je lichaam helpen. Het moet worden herhaald: alle honing heeft deze kenmerken, maar Manuka honing bezit ze in grotere overvloed.