Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Groothandel

DAT elektrische cv ketel. Een goed alternatief op uw bestaande gas cv ketel.

Elektrische cv ketel goed alternatief voor de gasketel ?

Uit intern onderzoek is gebleken dat vele huishoudens graag over willen stappen van gas naar elektrisch verwarmen. Aleen de hoge kosten weerhoudt de meeste hiervan. Ook neemt een warmtepomp veel ruimte in en heeft naast de hoge aanschafwaarde veel herrie als hij zijn werk aan het doen is. Ook zijn de onderhoudskosten erg hoog van de warmtepomp.

De oplossing is een elektrische cv ketel.

Een perfecte oplossing is de DAT elektrische cv ketel. Deze kan de bestaande gas ketel vervangen. U kunt dus alle radiatoren, buizen voor de vleorverwarming en dergelijk gewoon blijven gebruiken. U hoeft dus alleen de ketel om te wisselen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten voor overstappen op elektrisch verwarmen. En naast de lage aanschafwaarde is er ook geen rookgasafvoer nodig omdat er geen verbranding plaatsvindt. De ketel kan dan dus ook in een ruimte geplaatst worden waar geen mogelijkheid is om een afvoer te maken zoals de meeste kelders of bezemkasten. Onderhoudskosten zijn nihiel en betrouwbaarheid erg hoog.

De DAT elektrische cv ketel is bewust eenvoudig gehouden zodat er weinig defect kan raken en als er een defect is kan men dit in de meeste gevallen zelf oplossen. Maar ondanks de eenvoud is er veel mogelijk. Men kan de ketel op 33, 66 of 100% van het vermogen laten draaien door een schakelaar aan of uit te zetten. Ook is er een mogelijkheid van aflezen van de waterdruk in de leidingen en temperatuur van het water. Uiteraard voldoet het apparaat aan alle keuren en normen en heeft het een dubbele beveiliging op oververhitting en te hoge stromen.

Indien u meer wilt weten over de DAT elektrische cv ketels moet u eens een kijkje nemen op de website van Warmteshop.EU. Daar kunt u alle specificaties vinden en eventueel meteen bestellen. Via www.warmteshop.eu.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/