Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Verkopen, weggooien of opslaan in opslagruimte Roermond

Minimaliseren is een bekend fenomeen en hoort in de tijd waarin we nu leven. In huis betekent het vaak ‘loslaten van overbodige spullen’. In de woonprogramma’s op tv laat men zien hoe mooi en praktisch minimalistisch wonen kan zijn. Ook de tv-programma’s over extreme hamsteraars die leren opruimen kennen we allemaal. Voor het scheppen van orde in je huis zijn er inmiddels ook professionele opruimcoachen die deskundige en doeltreffende hulp aanbieden. Voor mensen die spullen moeten of willen bewaren zijn er ook slimme oplossingen in de vorm van opslag.

Opruimen of opslaan lijkt vaak eenvoudiger dan het is

Ga je opruimen of zoek je opslagruimte Roermond? Waar moet je beginnen? Welke spullen ga je wel bewaren en welke spullen niet? En waar kun je de spullen die je toch echt wilt bewaren het beste opslaan? Je wilt rust in je hoofd en ruimte in je huis. Maar de tweestrijd in je hoofd maakt het lastig om keuzes te maken en van opruimen komt uiteindelijk weer niets terecht. Doe het dan in etappes.
 Begin bijvoorbeeld bij de badkamer wanneer je echt moeite hebt met opruimen. Daar kom je hoogstwaarschijnlijk niet van alles tegen waar je sentimenteel van wordt. Er staan ongetwijfeld spullen in de kastjes die je nooit gebruikt en al lang had kunnen weggooien. Geef ze gewoon aan iemand anders of gooi ze weg, met een goed en opgeruimd gevoel als resultaat. Vervolgens wordt opruimen plezieriger en ook een stuk gemakkelijker. Doe twijfelgevallen in een doos en bewaar ze tijdelijk in de garage of schuur. Heb je ze na drie maanden nog niet gemist? Weg ermee!


Denk ook aan goede doelen of de kringloop in je woonplaats

Wellicht neem je geen afstand van bepaalde spullen om dat ze nog in perfecte staat en dus bruikbaar zijn. Bijvoorbeeld kleding of duurzaam speelgoed waar je kinderen met plezier mee hebben gespeeld. Doneer het aan de speelgoedbank voor een tweede leven bij kinderen die maar weinig speelgoed hebben. Maar ook goede kleding die niet wordt gedragen vindt via de kringloop vaak weer een nieuwe eigenaar. Als je bedenkt dan anderen je spullen heel goed kunnen gebruiken, dan wordt loslaten en opruimen een heel stuk gemakkelijker.

Neem tijdelijk afstand en maak gebruik van opslagruimte Roermond.

Wanneer het niet lukt om van bepaalde dierbare spullen afscheid te nemen, dan kun je ze bijvoorbeeld voor een proefperiode van bijvoorbeeld drie maanden opslaan in een tijdelijke opslagruimte. Mogelijk zijn dit meubelstukken, een enorme verzameling, of seizoensgebonden spullen zoals je motor of surfspullen. Maak gewoon ruimte in je huis en sla je ze op een een tijdelijke opslagruimte.

Is dit de oplossing voor jou? Vanaf € 69,- per maand huur je bij BOOBOX opslagruimte Roermond al een mobiele opslagbox. Hoe het werkt? Je dierbare spullen worden bij jou thuis opgehaald, veilig opgeslagen en weer terugbezorgd wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij doet is zelf inladen.


Opslagruimte Roermond nodig? Voor meer informatie over BOOBOX: Kijk op de website van www.boobox.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of reserveer meteen jouw Boobox opslagbox. Contact opnemen via telefoonnummer 0475-476319 mag natuurlijk ook.

https://boobox.nl/opslagruimte-roermond/