Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Horeca

Meteen aan de slag met een RVS werkblad

De verbouwing van je keuken of de opening van je keuken vereist werkruimte. Daar zijn werkbladen voor. Als je snel aan de slag wil, is het handig dat je RVS werkbladen kunt bestellen die de volgende dag geleverd worden. Dat is geen probleem zolang je kiest voor standaardafmetingen voor je RVS werkblad. Je kunt bestellen en de volgende dag al aan de slag. Wel zo prettig wanneer er haast geboden is. Bijvoorbeeld als je onverwachts eerder kunt openen of wanneer je noodgedwongen een werkblad moet vervangen. Een RVS werkblad is hoe dan ook cruciaal voor de keuken.

 

RVS en de voordelen daarvan

RVS staat voor roestvast staal. Veel mensen denken dat het voor roestvrij staat, maar dat is dus net wat anders. Hoe dan ook is RVS goed bestand tegen vocht en nattigheid. Maar RVS heeft meer voordelen. Natuurlijk is het bijvoorbeeld zo dat veel apparatuur ook van RVS gemaakt wordt of in ieder geval een buitenkant van RVS heeft. Dan staat een RVS werkblad dus netjes in je keuken, omdat alles van RVS is. Daarnaast is RVS heel gemakkelijk schoon te houden en vereist het verder weinig onderhoud. Wel zo prettig voor je RVS werkblad in de keuken.

 

Formaten

Een RVS werkblad kan verschillende afmetingen hebben als je kijkt naar kant en klare werkbladen. Natuurlijk kun je ook een RVS werkblad op maat laten maken, maar dat duurt langer. Een standaard RVS werkblad heb je al snel in je keuken. Doorgaans is een RVS werkblad 70 centimeter diep. Dat is dieper dan een standaard aanrecht. Aanrechten zijn doorgaans 60 of 65 centimeter diep. De lengte van een RVS werkblad is wel zeer gevarieerd. Dit kan zo kort zijn als 70 centimeter maar ook zo lang als 2,5 meter. Zo kun je dus aardig alle kanten op qua formaten. Er zijn ook RVS werkbladen van 60 diep in een aantal lengtes te vinden.

 

Voor laboratoria

Een RVS werkblad is niet alleen handig in de keuken van de horeca. Ook in laboratoria kan een RVS werkblad praktisch ingezet worden. Omdat je in een lab met andere eisen te maken hebt dan in de keuken, heb je ook een iets ander RVS werkblad. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een RVS AISI304 werkblad. Dit is een hoogwaardig RVS werkblad. Daarom is het geschikt voor in labs. Maar je kunt dit natuurlijk ook voor in je keuken gebruiken. 


RVS werkbladen voor de horeca bestel je eenvoudig bij HorecaTraders.