Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Internet

Hoe verwijder je groene aanslag?

De winter is nu echt officieel begonnen. Het leek nog maar gisteren dat je tot ‘s avonds laat in de tuin kon zitten op je bamboe loungeset. Maar nu zoeken we de gezelligheid en het knusse gevoel binnen bij de open haard op. Dat betekent echter niet dat je je loungekussens kan verwaarlozen tot volgende lente. In dit artikel bespreken we hoe je omgaat met je tuinmeubels tijdens de winter. Zo voorkom je dat je eerste daad in de lente groene aanslag verwijderen is. Lees snel verder!

 

Berg alles netjes op

Het beste dat je met je loungekussens kan doen is ze bewaren in een waterdichte opbergbox. Het is van belang dat je niet bespaart op de kwaliteit van deze waterdichte opbergbox. Je kan je namelijk voorstellen hoe je loungekussens eruit zien als ze 4 á 5 maanden op een vochtige plek zouden liggen. Dan is groene aanslag verwijderen niet meer genoeg. Dan kan je je loungekussens gewoon weggooien. En dat zou zonde zijn.

 

Waar laat je de loungeset

Aan aantal jaar geleden was de trend vooral dat iedereen rieten loungesets had aangeschaft. Tegenwoordig is de bamboe loungeset erg populair. Waar rieten sets nogal gevoelig zijn voor temperatuurverschillen, is dat bamboe wat minder het geval. Als je de mogelijkheid hebt, is het advies natuurlijk wel om de set droog binnen te zetten. Heb je die mogelijkheid niet? Behandel de loungeset dan regelmatig met speciaal daarvoor bestemde beschermende olie. Op deze manier kan je nog jaren plezier hebben van je bamboe loungeset.

 

Concluderend

Als je meer dan een seizoen van je tuinmeubels en kussens wilt genieten, investeer dan in kwaliteit. Waterdichte opbergboxen en beschermende olie zijn dan ook must. Zo hoef je in de lente niet eerst groene aanslag te verwijderen en kan je meteen onbezorgd genieten van de eerste zonnestralen.

https://tuinbasis.nl