Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Kinderen

Een ADHD test voor uw kind is de eerste stap naar een oplossing

Wanneer u vermoedt dat uw kind ADHD heeft, wilt u graag bij een hoogwaardig instituut uitsluitsel krijgen. Wanneer u deze duidelijkheid heeft kan er nagedacht worden over adviezen en begeleiding van u en uw kind. Bij ADHD Instituut Roosendaal nemen ze de beste zorg in acht voor kind en ouders in dit proces. Zo weet u als ouder waar u aan toe bent en krijgt u gedegen en duidelijk advies in de omgang en begeleiding van uw kind met ADHD. Ze geven u gerichte informatie en kennis waar u verder mee kunt. Zo weet u dat u goed doet voor u en uw kind.

Meer weten over een ADHD test voor uw kind

Heeft uw kind last van hyperactiviteit, problemen met de fijne motoriek, spraakachterstanden, moeite met leren op school of in de omgang met andere kinderen? Dan kan het zijn dat uw kind ADHD heeft. Dit is een biologische stoornis die gedeeltelijk erfelijk bepaald is. De hersenen werken anders dan normaal en mensen met ADHD hebben een constante chaos in hun hoofd. ADHD Instituut Roosendaal richt zich op kinderen tussen de 6 en 18 jaar en helpt ze met praktische handelingsgerichte adviezen en begeleiding.

ADHD test voor uw kind in Roosendaal

Het onderzoek wat gedaan wordt naar uw kind is erg uitgebreid en de vaststelling van een eventuele ADHD-diagnose gebeurt op gedragsniveau. Dit onderzoek bestaat uit een uitgebreid gesprek over de geschiedenis van uw kind, een vragenlijst ingevuld door u en de school, een intelligentieonderzoek, een observatie, een neuropsychologisch onderzoek en informatie van de school. Het is dus een uitgebreid onderzoek wat een goed beeld zal schetsen van uw kind en hoe hiermee het beste om te gaan. Wilt u meer weten over ADHD Instituut Roosendaal en de verschillende mogelijkheden die ze bieden? Neem dan telefonisch contact met ze op en ze zullen u graag helpen.