Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Kinderen

Leukste speeltuinen in Amsterdam

Er zijn heel wat speeltuinen in Amsterdam, maar welke kies je uit om naartoe te gaan. Hierbij de speeltuinen die wij erg leuk vinden. Zowel indoor als outdoor. En als je naar een outdoor speeltuin gaat, denk dan ook eens aan een GPS tracker of GPS horloge. Mocht je de kids uit het oog verliezen, kijk je even op je smartphone en je weet waar ze zijn.

Jeugdland

Deze speeltuin ligt heel centraal in het midden van Amsterdam-Oost in het Flevopark. Erg ruim opgezet en middenin het groen. Er is ook een kleine kinderboerderij en er kan groente en fruit worden gekweekt. Ook hutten bouwen, met water spelen, tafeltennis en tafelvoetbal behoort tot de opties. Garantie voor urenlang speelplezier!

Het Woeste Westen

Je vindt deze speeltuin in Amsterdam-West en is geschikt voor kinderen tot en met 13 jaar. Lekker op vlotten varen, door riet rennen, broodjes bakken boven een kampvuur. De naam maakt het zeker waar; lekker woest en ruig.

Speeltuin Amstelpark

Gelegen in het Amstelpark en garantie voor een dag lang speelplezier voor jong en oud. Minigolf, de Amsteltrein, een stadsboerderij en een grote speeltuin. Ook  ligt er een kinderboerderij direct aan de speeltuin waar de kids met de dieren kunnen knuffelen.

Jimmy’s speelparadijs (Indoor)

Eén groot avontuur voor de kids. Een indoor speelparadijs wat tijdens een wat mindere dag zorgt voor genoeg speelplezier. Het is groot met veel activiteiten voor de kids. Klimkastelen, skelteren, roller disco, springkussens en noem het maar op. Genoeg te beleven!

Candy Castle (Indoor)

Ook een indoor speelparadijs. Het leuke is dat Candy Castle in de kelder een kartbaan heeft waar de kids Max Verstappen kunnen nadoen. Het speelparadijs is er voor kids tot en met 12 jaar. En voor de kleintjes tot en met 4 jaar is er een afgeschermde plek waar zij ongestoord kunnen spelen zonder omver te worden gelopen.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/