Uw Beste Bedrijvengids
Image default
MKB

Vergroot je gemak en bespaar kosten met de MKB Brandstof laadpas voor elektrische auto's

Als ondernemer met een elektrische auto weet je hoe belangrijk het is om altijd en overal je auto op te kunnen laden. Maar het kan soms lastig zijn om een oplaadpunt te vinden en te betalen voor de energie die je verbruikt. Gelukkig biedt de MKB Brandstof laadpas een oplossing. Niet alleen is het de beste tankpas ondernemers, maar het biedt ook een handige manier om je elektrische auto op te laden en kosten te besparen.

Laagste tarief auto opladen

Het gebruik van de MKB Brandstof laadpas biedt diverse voordelen, waaronder de laagste tarieven voor het opladen van je auto. Het tarief is namelijk gebaseerd op het openbare tarief van de desbetreffende oplaadpaal. Hierdoor hoef je nooit te veel te betalen voor de energie die je verbruikt. Bovendien hoef je nooit meer te zoeken naar een oplaadpunt, want de MKB Brandstof app laat je in één oogopslag zien waar de dichtstbijzijnde oplaadpunten zijn.

Zakelijke kosten

Een ander groot voordeel van de MKB Brandstof laadpas is dat je de pas niet alleen kunt gebruiken voor het opladen van je elektrische auto, maar ook voor andere zakelijke kosten zoals parkeren en tanken. Zo kun je al je zakelijke kosten op één factuur laten zetten, wat veel tijd en administratieve rompslomp bespaart.

Daarnaast is de MKB Brandstof laadpas ook erg handig voor ondernemers met meerdere elektrische auto’s. Je kunt namelijk eenvoudig meerdere laadpassen aanvragen en deze koppelen aan één account. Hierdoor hoef je niet voor elke auto apart een laadpas aan te vragen en kun je gemakkelijk al je zakelijke kosten bijhouden.

En dat is nog niet alles. MKB Brandstof biedt ook abonnement opties voor laadpaal. Dit betekent dat je met een vast bedrag per maand onbeperkt toegang krijgt tot de oplaadpunten die zijn aangesloten bij MKB Brandstof. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn als je veel gebruik maakt van je elektrische auto en kosten wilt besparen. Je hoeft dan niet per keer te betalen dat je je auto oplaadt, wat kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen.

De MKB Brandstof laadpas is ook erg veilig in gebruik. De laadpas is namelijk voorzien van een pincode en kan worden geblokkeerd via de MKB Brandstof app of de website in geval van diefstal of verlies. Bovendien worden alle transacties in real-time verwerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de kosten.

De MKB Brandstof laadpas biedt diverse voordelen voor ondernemers met elektrische auto’s. Je kunt de laadpas eenvoudig bestellen en gebruiken bij het merendeel van de openbare oplaadpunten in Nederland en het buitenland. Daarnaast hoef je nooit te veel te betalen voor de energie die je verbruikt en kun je de pas ook gebruiken voor andere zakelijke kosten zoals parkeren en tanken. En met de abonnement opties voor laadpaal kun je nog meer kosten besparen en gemak vergroten. Het vaste bedrag per maand geeft je onbeperkt toegang tot oplaadpunten die zijn aangesloten bij MKB Brandstof. 

 

https://www.uwbeste.nl/Vergroot-je-gemak-en-bespaar-kosten-met-de-MKB-Brandstof-laadpas-voor-elektrische-auto’s/