Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

De juiste ondermode voor vrouwen

Ondergoed is erg belangrijk, vooral voor dames! De zoektocht naar de perfecte beha of onderbroek kan nog wel eens lastig zijn, er is zo veel keus! Het is al een stuk handiger als je op de hoogte bent van alle verschillende soorten ondergoed. In deze blog lees je er meer over!

Slips

Een van de meest populaire onderbroeken onder de vrouwen zijn de slips. Dit is een onderbroek zonder pijpjes. Er zijn veel verschillende soorten, dit kan nog wel eens ingewikkeld zijn. Je hebt de midi, mini en brazilian slip. Die laatste worden steeds populairder.

Beha’s

De beha, we hebben er allemaal een haat liefde verhouding mee. Een goede bh kopen en vinden kan nog wel eens een hele opgave zijn. Je kunt een bh kopen bij verschillende soorten winkels, ze zijn te koop bij de grote ketens maar ook bij kleinere boetiekjes. Veel vrouwen dragen de verkeerde maat BH zonder dat ze het weten. Laat je eens adviseren door een specialist, je kunt je maat op laten meten zodat je zeker weet dat je de juiste draagt.

Hipsters

Ze lijken een beetje op de normale slips, maar dat zijn ze niet! Een hipster is laag uitgesneden waardoor ze niet boven je broek uit kunnen komen. De hipster is verkrijgbaar in meerdere soorten en kleuren en zelfs naadloos.

Strings

Strings worden meestal gebruikt om ondergoed niet zichtbaar te laten lijken onder kleding. Een string is namelijk een uitgesneden slip die de billen niet bedekt. Ook deze zijn weer in alle kleuren en maten te krijgen.

https://dolcedonna.shop/collections/bh