Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Bankstellen

Ideale meubel

Iedereen heeft dit meubel in huis staan, de ene groter als de ander een andere stof of kleur. Een bankstel we maken er dagelijks gebruik van. Na het werken even lekker onderuit gezakt op een bankstel vinden de meesten heerlijk. Iedereen heeft andere eisen aan een bankstel, maar ook in iedere levensfase moet een bankstel geschikt zijn. Zo moet een bankstel voor een jong gezin vaak voldoen aan goede veren en moet het tegen een stootje kan, ook is stof vaak minder handig omdat hier vlekken vaak moeilijk uit verwijderd kunnen worden. ben je alleen dan hoef je vaak geen enorme bank in je woonkamer te hebben omdat je er toch niet helemaal gebruik van kunt maken. ouderen mensen hebben liever een stevige bank waarbij ze recht kunnen zitten en niet te diep zitten. Je ziet wel dat er allerlei eisen aan bankstellen zitten.

Interieur

Daarnaast voldoet een woning vaak aan een bepaalde interieur stijl, ook hier worden banken helemaal naar gemaakt. deze look krijgt een bankstel door onder andere het materiaal, waar de bank van gemaakt is, de kleur en het ontwerp van de bank heeft hier een grote invloed op. Natuurlijk kun je ook een vrij eenvoudige bank hebben en deze door middel van accessoires naar je thema maken.

Bankstellen zijn er in allerlei formaten. Zo heb je een normale rechte bank, die ook weer in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn als een tweezits of driezitbank. Een hoekbank, een ronde hoekbank, een bank waarbij je twee verlengde delen heb waarbij dan ook nog een optie is om een hocker te hebben waardoor het een soort bed van kan worden. een bank met leuningen en neksteunen die je kunt verstellen en zo zijn er nog veel meer soorten banken waaruit je kunt kiezen.

 

http://www.tendenz-wonen.nl/product-categorie/nederlandse-bankstellen/