Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Bijles Engels

Hulp. Iedereen heeft het wel eens nodig. Het is zeker niet om voor te schamen. Juist met elkaars hulp kan er op een zo efficiënt mogelijke manier met elkaar samen worden gewerkt. De combinatie tussen docent en leerling is van groot belang voor de ontwikkeling van een kind. Uw zoon of dochter kan dan wel eens wat meer moeite hebben met een bepaald vak. Stel dat dit op het gebied van de Engelse taal is. Wat kunt u daar aan doen?

Engelse bijles

Talen, en daarmee vooral de wereldtaal Engels, worden steeds belangrijker in de maatschappij. De wereld internationaliseert. Dankzij het internet communiceren we razendsnel met de andere kant van de wereld. Engels is een uiterst belangrijke voertaal tussen verschillende nationaliteiten. Het is voor uw zoon of dochter dan ook essentieel om de taal goed te beheersen. Engelse bijles helpt daar bij. Als uw kind problemen heeft met de grammatica, luister-, spreek-, of juist leesvaardigheid dan is het raadzaam om bijles Engels te overwegen.

 

Basisschool, middelbare school of hoger onderwijs

Experts dienen altijd te kijken naar het niveau van uw zoon of dochter. Dus of uw kind problemen met de Engelse taal vertoont op de basisschool, middelbare school of hoger onderwijs (mbo, hbo en wo), een professioneel docent zal op maat gemaakte begeleiding aanbieden. Dit kan begeleiding zijn op het gebied van bijles, maar ook met huiswerk. Thuis, of op locatie, het is maar net wat u en uw kind goed uitkomt. Voor slechts enkele uren per week kan Engelse bijles resultaat garanderen. Overweeg dan ook of Engelse bijles iets is voor uw zoon of dochter. Het kan het verschil zijn tussen overgaan, blijven zitten, zakken of een bindend studieadvies (BSA). Net als bij ADD

 

Voor elk niveau is de Engelse taal belangrijk om te beheersen. In het dagelijks leven wordt de wereldtaal meer en meer gebruikt. Door bijles te nemen kan uw zoon of dochter snel en effectief beter worden in de Engelse taal.

https://www.add-coaching.nl/