Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Hulp nodig met geschiedenis?

Er is veel gebeurt in de wereld en het ene tijdperk ligt je misschien net iets beter dan de ander. Misschien vind je geschiedenis heel erg leuk, of heb je er niks mee. Als je een pakket hebt gekozen met geschiedenis erin, dan komt er over een paar maanden een examen aan. Deze periode kan zeker stressvol zijn. Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn, vooral als je moeite hebt met geschiedenis bijvoorbeeld. Dan is het zeker de moeite waard om een keer naar een examentraining geschiedenis te informeren.

 

Waarom trainingen van Eindsprint? 

Bij Eindsprint begint iedere examentraining met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden doelen en verwachtingen besproken. Ze vinden dat iedere leerling de juiste begeleiding krijgt. Daarom zijn de groepen ook klein gehouden. Dit geeft de trainer ook extra veel tijd om rustig met je te zitten en de stof door te nemen. Zo worden lastige onderwerpen extra nog een keer herhaald en krijg je tips over hoe je deze vragen moet beantwoorden. 

De training duurt twee dagen en in de meivakantie krijg je nog een extra dag aan trainingen. Je zult hier van 10.00 tot 17.00 zitten. Het is een kleine investering, maar het is wel een goede investering voor je toekomst. Je wilt natuurlijk het liefste je examen in een keer halen. De trainingen van Eindsprint worden goed beoordeeld. Gebeurt het dan toch dat je een onvoldoende hebt gehaald? Dan krijg je je lesgeld terug. Ga dus voor dat extra stukje zekerheid en plan je trainingen in!