Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Rechten

Schakel deze notaris in Rotterdam in voor zakelijke en particuliere zaken

De notarissen van Kooijman Autar zijn van alle markten thuis. Je kunt bij deze notaris in Rotterdam terecht voor diverse zaken rondom familierecht, zoals opstellen van een testament of een samenlevingscontract. Hun goed opgeleide notarissen zorgen er door vragen te stellen voor dat precies die zaken beschreven worden die jij belangrijk vindt. Wil je je huwelijkse voorwaarden aanpassen, je voogdij regelen of heb je hulp nodig bij de afwikkeling van het nalatenschap? In dit kantoor in Rotterdam is er een geschikte notaris te vinden voor ieder deelgebied, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Ondernemingszaken

Als ondernemer heb je een notaris in Rotterdam nodig voor hele andere zaken dan particulieren. De notarissen van Kooijman Autar helpen u bijvoorbeeld bij fusies en volmachten, maar ook bij het uitgeven en certificeren van aandelen. Bij het certificeren van aandelen, worden de zeggenschapsrechten van de aandelen in het kapitaal van een besloten vennootschap of een naamloos vennootschap gescheiden van het economisch belang. Dit wordt gedaan bij medewerkersparticipaties, waarna het certificeren van de aandelen de algemene vergadering besluiten neemt zonder dat het personeel erbij is. Ook bij een bedrijfsovername in familiebestand is de certificering van aandelen een goed idee.

Onroerend goed

Ook bij zaken rondom onroerend goed dien je een vakkundige notaris in Rotterdam in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat de leveringsakte van je aangekochte of verkochte huis wordt opgesteld. Ook als je een (extra) hypotheek afsluit, ga je naar een notaris. Zij maken een hypotheekakte, die je vervolgens ook bij hen op kantoor tekent. Daarnaast kun je bij deze notaris terecht voor een huurcontract of het splitsen van appartementsrechten als je als eigenaar van een gebouw appartementen verhuurd of verkoopt. Voor meer informatie over alle diensten die dit notariskantoor aanbiedt, neemt u een kijkje op hun website. Hier worden alle vakgebieden toegelicht. Ook kunt u via hun site een afspraak maken met een notaris op kantoor.